Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
    Results 61 to 67 of 67

    Problems since W7 install

    This is a discussion on Problems since W7 install within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Runboth those programs quite regular and they both turned up nowt..thanks for suggestion though. Think i have tried all from ...

    1. #61
      stevogums's Avatar
      stevogums is offline Sky User Member
      Exchange: Huyton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ER110
      Sky TV: SKY Q
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      81
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Problems since W7 install

      Runboth those programs quite regular and they both turned up nowt..thanks for suggestion though.
      Think i have tried all from my end well think i have..
      Sockets totally new.
      Tried 2 pcs tower running Xp and laptop running Vista both same as this W7 pc im using..Also those other pcs work fine on frieds ISPs.
      Have done all tests from master socket with same results..
      Have new router Dlink(black) one which i think is a bit flimsey and not as good as Netgear one, same slow connection.
      What baffles me is at start of all this i had steady game profile for at least 2 years which ran steady at 4Mb 640kbs which was perfect for me..This then degraded to 3Mb 540 which started all the problems .After renewing everything and talking to Sky the connection ran steady for at least 4 days at 5.5 Mb 620 up and net ran fine..
      This connection then collapsed and is slow on all browsers Chrome IE and Firefox.
      However all the router tests show good connection of 5Mb 600 up (as they are now but im lucky to be able to post this message)Not sure what all the router stats mean think you guys know what they mean and am i gettin errors or packet loss according to stats ive posted?
      Really think ive exhausted all my ideas or things from my end that i can think of or have had suggested by people on here so its going to have to be a Sky Engineer.
      Really gratefull for all advice on here and if you can think of anything else im all ears..
      Thing is i need the Net for work as i upload/recieve a lot of data concerning work..
      Going to try and generate an engineer callout to hopefully get to bottom of this problem...


    2. Advertisement
    3. #62
      stevogums's Avatar
      stevogums is offline Sky User Member
      Exchange: Huyton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ER110
      Sky TV: SKY Q
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      81
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Problems since W7 install

      Right heres my update..
      Had call last night of very helpfull bloke from Sky technical who had my line reconnected in the exchange..the net at the moment seems a lot better although still not as fast as it was.
      He did say to give it some time to sync and i am getting a call tomorrow afternoon at 3pm to check how it is..If its still not right then a home visit from an engineer is last thing to do.
      At least i have a connection at the moment which i havnt had all week so its done something.
      May go down the engineer route as well just to check master socket and get that changed also ..Missus does tend to knock it with the hoover now and again..

    4. #63
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is online now Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,895
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts

      Re: Problems since W7 install

      Quote Originally Posted by stevogums View Post
      May go down the engineer route as well just to check master socket and get that changed also ..Missus does tend to knock it with the hoover now and again..
      It must have been a man who put it there.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    5. #64
      Leezer's Avatar
      Leezer is offline Sky User Member
      Exchange: NILDW
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Derry - N.Ireland
      Posts
      61
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Lmao scub

    6. #65
      stevogums's Avatar
      stevogums is offline Sky User Member
      Exchange: Huyton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ER110
      Sky TV: SKY Q
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      81
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Problems since W7 install

      Quote Originally Posted by Scubbie View Post
      It must have been a man who put it there.
      You are not wrong there

    7. #66
      stevogums's Avatar
      stevogums is offline Sky User Member
      Exchange: Huyton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ER110
      Sky TV: SKY Q
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      81
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Problems since W7 install

      Just to update anyone if you get similar probs to what i had..
      Seems it was an exchange problem from the start ..
      Sky did a new connection for me at the exchange now all seems well...
      Did take 3 weeks to get to a conclusion but suppose thats way it goes.
      Stats at the moment are better than they have ever been
      Modem
      ADSL Firmware Version
      A2pD030i.d22k
      Modem Status

      ADSL Link Up
      DownStream Connection Speed 5641
      UpStream Connection Speed 576
      VPI 0
      VCI 38

    8. #67
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is online now Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,895
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts

      Re: Problems since W7 install

      Nice to hear that it has been resolved.

      Thank you.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

     

     
    Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION