Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    sagem router help req

    This is a discussion on sagem router help req within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; happy new year this is 1st time i am using this. i joined sky in October from switching from virgin. ...

    1. #1
      deemi999's Avatar
      deemi999 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Everyday Lite
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2011
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Post sagem router help req

      happy new year this is 1st time i am using this. i joined sky in October from switching from virgin. i am having nightmare endlessly talking to sky to sort it out. i fed up it costing me money, time. my router is downstairs in living room, my pc is upstairs. i only get 1-2 signal upstairs where my pc is. i want to boost my signal so the pc can work. i have tried changing channels on the router as sky advised that made it worse. so i put back to what it was auto mode (channel). sky technical team are waste of time, i keep doing same test same results all the time. They said they ring me this is the 4th time and they still have't, i don't think they interested. But i did try connecting another router back of sky port that gave me full signal, i could'nt beleive it. But it would not connect to sky. its a d-link wireless n home router model DIR-615. Sky say you cannot connect any router on back of port. If i can how can i get it to work. Please note i dont know lot about computers if it easy i try.:


    2. Advertisement
    3. #2
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,908
      Thanks
      812
      Thanked 2,195 Times in 2,065 Posts

      Re: sagem router help req

      Hi there,

      You've posted in the wrong area. If you try searching in the following areas, you should find a few good solutions:

      WiFi positioning issues:
      SkyUser Wireless / Adaptors

      Alternative way to link to your router:
      Home Plug Kit

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #3
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: sagem router help req

      Moved to more appropriate forum.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION