Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Speed problem?

    This is a discussion on Speed problem? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; hey guys, i joined sky broadband unlimited, and the guy said i shoud get about 13 MB but my router ...

    1. #1
      BadMan_Andy's Avatar
      BadMan_Andy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2010
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Unhappy Speed problem?

      hey guys, i joined sky broadband unlimited, and the guy said i shoud get about 13 MB but my router stats show this;

      ADSL Link: Downstream Upstream
      Connection Speed: 1020 kbps 252 kbps
      Line Attenuation: 33.0db 18.3db
      Noise Margin: 21.0db 29.0db

      only 1.2mb????

      before sky i was with talk talk and i was getting 8 MB, whats going on?

      i only set up my router and started browsing today, so are they checking my line strength or something?,

      any help would be appreciated


    2. Advertisement
    3. #2
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Speed problem?

      When did you go live? If you read your welcome letter you'd see you're going through a 10 day training in period called DLM (Dynamic Line Management)
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    4. #3
      BadMan_Andy's Avatar
      BadMan_Andy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2010
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Speed problem?

      went live on the 23rd nov but the router they sent was faulty so they sent a new one and it came today, so the line has been active since 23rd, but i was only able to setup the router and use the internet today,

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Speed problem?

      You should phone Sky and ask them to configure your line. It looks like, with the dodgy router causing problems, you have been left on a test speed. They should be able to fix you up manually or run DLM again.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION