Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
    Results 11 to 20 of 39

    Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

    This is a discussion on Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up! within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; The faceplate will help a little bit and might get you up another 0.5mb but other than that it's at ...

    1. #11
      simonmpoulton's Avatar
      simonmpoulton is offline Sky User Member
      Exchange: Chester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      1,620
      Thanks
      0
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      The faceplate will help a little bit and might get you up another 0.5mb but other than that it's at the max the line can take.

      Pace SKY HD With Seagate Pipeline HD 2TB


    2. Advertisement
    3. #12
      düb's Avatar
      düb is offline Sky User Member
      Exchange: Belfast Cregagh
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Belfast
      Posts
      21
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Quote Originally Posted by simonmpoulton View Post
      The faceplate will help a little bit and might get you up another 0.5mb but other than that it's at the max the line can take.
      Ta for the reply, think I might get a faceplate to help a little, but your saying after that there ain't much I can do? Is there not a next stage?

    4. #13
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Is there not a next stage?
      Apart from moving your house closer to the telephone exchange, there is not anything you can do. With your attenuation, you are doing very well actually.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #14
      düb's Avatar
      düb is offline Sky User Member
      Exchange: Belfast Cregagh
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Belfast
      Posts
      21
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Ah ok thanks, it's just interesting to know your not on the exchange you think you are

    6. #15
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      If there is definitely an exchange much closer to you it might be worth asking BT if they can swap you to it. There is not a lot of hope, but you will not know until you ask.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #16
      düb's Avatar
      düb is offline Sky User Member
      Exchange: Belfast Cregagh
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Belfast
      Posts
      21
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      As I've said in earlier posted, the exchange I thought I was on is a street away lol. So it's BT not Sky that would do that?

    8. #17
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      If your rental is with Sky you would have to approach them first, if not it is BT. Make sure the exchange is enabled for Sky and have spaces, or you will be condemned to the Connect package.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #18
      simonmpoulton's Avatar
      simonmpoulton is offline Sky User Member
      Exchange: Chester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      1,620
      Thanks
      0
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Have you tried putting your phone number into samknows and see what exchange that says your on?

      Pace SKY HD With Seagate Pipeline HD 2TB

    10. #19
      düb's Avatar
      düb is offline Sky User Member
      Exchange: Belfast Cregagh
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Belfast
      Posts
      21
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Quote Originally Posted by simonmpoulton View Post
      Have you tried putting your phone number into samknows and see what exchange that says your on?
      According to samknows I'm connected to the Cregagh exchange, which is 161M away but the line length will be longer.
      Last edited by düb; 10-11-10 at 02:41 PM.

    11. #20
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Upgraded to Sky Unlimited and something does not add up!

      Quote Originally Posted by düb View Post
      According to samknows I'm connected to the Cregagh exchange, which is 161M away but he line length will be longer.
      If that is the case you have very very bad fault somewhere. There is no way your line could be taking a 4K+ route to your house. You should have a speed of 20Mb+.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION