Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 25 of 25

    My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..

    This is a discussion on My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat.. within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by simonmpoulton To answer your previous question you can get your username/password easily out of the Sagem and ...

    1. #21
      BLaZeDRas's Avatar
      BLaZeDRas is offline Sky User Member
      Exchange: Longton
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      41
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..

      Quote Originally Posted by simonmpoulton View Post
      To answer your previous question you can get your username/password easily out of the Sagem and Netgear routers. If you have the new d-link then you'll have to wait for someone to crack it before you can use your own router. Cheapest router you can snr tweak on would be the DG834G-V4 with DGTEam firmware I would think (Make sure it's a V4 as the other versions have different chipsets)
      cheers, and yes its a d-link . I guess I will see how this is once the dlm is removed and the line is set manually etc then look into tweaking the SNR if d-links are cracked


    2. Advertisement
    3. #22
      User05's Avatar
      User05 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      3,030
      Thanks
      0
      Thanked 171 Times in 164 Posts

      Re: My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..

      Quote Originally Posted by BLaZeDRas View Post
      Anyhow, I'm not replying to you're illogical garbage... sorry "advice" again.
      Coming from someone who doesn't understand how to properly use the word 'your', I think I'll cease replying to this thread. The point is, there is more to life than downloading and playing role playing games.

    4. #23
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..

      You can the password out the D-Link now anyway...
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    5. #24
      BLaZeDRas's Avatar
      BLaZeDRas is offline Sky User Member
      Exchange: Longton
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      41
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..

      Quote Originally Posted by IWasNotTheEnemy View Post
      You can the password out the D-Link now anyway...
      really? do u have a link please? :P

    6. #25
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: My newly activated sky broadband - adsl1? 2? wat..


      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION