Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
    Results 21 to 30 of 47

    Sky change over.

    This is a discussion on Sky change over. within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; 7-10mb at most on those stats!...

    1. #21
      simonmpoulton's Avatar
      simonmpoulton is offline Sky User Member
      Exchange: Chester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      1,620
      Thanks
      0
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Sky change over.

      7-10mb at most on those stats!


    2. Advertisement
    3. #22
      cub's Avatar
      cub
      cub is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jun 2010
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky change over.

      Wow!
      Whats wrong then?
      Funny the upload is the best I have had.

    4. #23
      simonmpoulton's Avatar
      simonmpoulton is offline Sky User Member
      Exchange: Chester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      1,620
      Thanks
      0
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Sky change over.

      You have a lot of noise on your line for the attenuation. Can you try posting stats from the test socket?

    5. #24
      cub's Avatar
      cub
      cub is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jun 2010
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky change over.

      Ok wiil do.
      Line testing is not currently in progress.
      So should be ok to unplug I guess?

      I have the adsl filter fitted, and out of the phone socket, a splitter with phone and extension for sky hd box.
      Anything wrong there?
      Thanks.

    6. #25
      simonmpoulton's Avatar
      simonmpoulton is offline Sky User Member
      Exchange: Chester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      1,620
      Thanks
      0
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Sky change over.

      If line testing is not in progress theres no problem unplugging it. As for your other setup it sounds fine.

    7. #26
      cub's Avatar
      cub
      cub is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jun 2010
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky change over.

      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 13305 kbps 757 kbps
      Line Attenuation 28.5 db 13.1 db
      Noise Margin 11.3 db 14.0 db

      Just got this at the moment, and WOW!
      Very pleased with that!
      The noise margin seems to be changing alot, going down to 8 or 9 at some points?


    8. #27
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Sky change over.

      You still have a bit in hand on both download and upload. As long as your noise margin stays around the default of 6.9, you will be OK. I would say you could end up with around 15 Mb down and 1 Mb+ up.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #28
      cub's Avatar
      cub
      cub is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jun 2010
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky change over.

      Just an update.
      Stats have changed this morning again:

      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 13307 kbps 926 kbps
      Line Attenuation 28.5 db 13.0 db
      Noise Margin 11.1 db 7.5 db

      Upload is getting better, noise changed as well, is it normal for it to change early in the morning?

      Last edited by cub; 20-06-10 at 10:28 AM.

    10. #29
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Sky change over.

      is it normal for it to change early in the morning?
      DLM usually resyncs the router in the early hours of the morning around 2-3pm.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    11. #30
      cub's Avatar
      cub
      cub is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jun 2010
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky change over.

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      DLM usually resyncs the router in the early hours of the morning around 2-3pm.
      Ok thanks.
      Strange that it still says on MySky that line isn't being tested?

     

     
    Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION