Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
    Results 51 to 60 of 230

    websites that dont work!

    This is a discussion on websites that dont work! within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Guess what www.opendns.com don't load.....only if I use a proxy in firefox!...

    1. #51
      Alphawao's Avatar
      Alphawao is offline Sky User Member
      Exchange: Battersea (WRBATT)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+ HD 1TB
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Earth
      Posts
      65
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Guess what www.opendns.com don't load.....only if I use a proxy in firefox!


    2. Advertisement
    3. #52
      Adder's Avatar
      Adder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      57
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      www.drgservers.com

      My game server host, keeps coming back "Invalid IP used"

      Anyone confirm?

      Adder

    4. #53
      Ratti3's Avatar
      Ratti3 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Brighton, UK
      Posts
      304
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts


    5. #54
      Adder's Avatar
      Adder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      57
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Thats a damn nusiance, means I cant' access my server control panel......
      Any Ideas on how to cure this?

    6. #55
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1
      please read this post about the issue websites that dont work!
      "To help would be a great adventure"

    7. #56
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Well as I am now a very happy SkyBB user now that the BT screw up has been sorted out I have tested every address posted on here and apart from morethan and Invalid IP used from Adder I can access them all just fine.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    8. #57
      dingdong's Avatar
      dingdong is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      591
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Quote Originally Posted by tadunne View Post
      The alternative is to put the DNS entries on your computer instead of using the ones provided to you from the router.

      Thats what I've done..

      instructions here: http://www.opendns.com/start/windows_xp.php
      Shame there is no UK site for this - isn't it a bit slow to go to the usa and back again just to find the bbc website?

    9. #58
      Unregistered's Avatar
      Unregistered Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Another site that I'm having problems with: Quidco.com - same problem in that it thinks I am outside the UK.

    10. #59
      Alphawao's Avatar
      Alphawao is offline Sky User Member
      Exchange: Battersea (WRBATT)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+ HD 1TB
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Earth
      Posts
      65
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      ok this is poor man I couldn't even download the latest firefox & windows updates won't connect.

      I'm still undecided as to if I'll keep SkyBB, I get good speed (7MB) both ways but not my advertised speed of 11-14MB.....I still cant connect to some sites.

      One thing though I conected the router to my test socket and I still got a connection speed 7645 so i'm sure something has capped my speed (I'm 900m from exchange)

    11. #60
      hugsie's Avatar
      hugsie is offline Sky User Moderator
      Exchange: CMASHF
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Birmingham
      Posts
      1,485
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts
      I have downloaded firefox on sky.... I did it when I had a speed issue to test my DL took forever... But it did down load.

     

     
    Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION