Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 26 of 26

    Ridicolous

    This is a discussion on Ridicolous within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; 1. do you have a test socket? NO 2. if not, are you in the master socket? YES 3. are ...

    1. #21
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Ridicolous

      1. do you have a test socket? NO
      2. if not, are you in the master socket? YES
      3. are you using an extension lead? NO
      4. how many other sockets do you have in the house? 3
      5. if you have more sockets, are they in use? YES ONLY 2
      6. if they are in use, what's plugged into them? XBOX AND PS3 INTO ONE TV
      7. if you have sockets in use, are you using filters on them all? YES
      8. can you remove ALL equipment, except the router, from the other sockets and reboot the router and post your stats again

      heres are the stats

      System Up Time: 0:03:37
      Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time
      WAN PPPoA 291 331 0 2179 5716 0:02:26
      LAN 574 3901 0 0 0 0:03:37
      WLAN 5012 1302 0 8531 3850 0:03:10
      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 10846 kbps 892 kbps
      Line Attenuation 18.0 db 8.1 db
      Noise Margin 7.1 db 8.0 db


    2. Advertisement
    3. #22
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Ridicolous

      Quote Originally Posted by harty10 View Post
      5. if you have more sockets, are they in use? YES ONLY 2
      6. if they are in use, what's plugged into them? XBOX AND PS3 INTO ONE TV
      How/why do you have the Xbox and PS3 plugged into a phone socket??? You do know he means a phone socket don't you?

    4. #23
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Ridicolous

      As you dont have a test socket, that means you dont have an NTE5 socket. Now my dad had similar problems. So I (ahem) replaced the old BT socket with a new NTE5 with an XTE5 filter plate and everything was sorted.

      BT will charge 150 to do this for you.

      Can you post a pic of your master socket.

    5. #24
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Ridicolous

      i only have one phone socket which is the master socket where the phone is plugged in to

    6. #25
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Ridicolous

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      Can you post a pic of your master socket.
      as above

    7. #26
      Donaldson2121's Avatar
      Donaldson2121 is offline Sky User Member
      Exchange: WMNEW
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2009
      Location
      Newcastle-Under-Lyme
      Posts
      245
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Ridicolous

      Quote Originally Posted by Smithy99 View Post
      How/why do you have the Xbox and PS3 plugged into a phone socket??? You do know he means a phone socket don't you?
      that blagged my head too lol, u guys have amazing patience in this thread

     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION