Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 26

    Noise Margin problems

    This is a discussion on Noise Margin problems within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; are these noise margin levels ok and sync right with my download and upload speed : System Up Time: 2:51:54 ...

    1. #1
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Noise Margin problems

      are these noise margin levels ok and sync right with my download and upload speed :

      System Up Time: 2:51:54

      Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time
      WAN PPPoA 1785234 3182361 0 57430 0 2:40:56
      LAN 437 0 0 0 0 2:51:54
      WLAN 3169473 1789817 0 0 71706 2:51:26
      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 11257 kbps 948 kbps
      Line Attenuation 17.5 db 7.8 db
      Noise Margin 4.1 db 5.0 db


    2. Advertisement
    3. #2
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Noise Margin problems

      No, your noise margin is too low, get the stats again from the TEST socket.How to test your ADSL in the Master Socket

    4. #3
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Noise Margin problems

      when i take the faceplate off it doesnt have a slot for testing it only has one slot

    5. #4
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Noise Margin problems

      have you not paid any attention to your last post? everything you need to know is in there!!!
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    6. #5
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Noise Margin problems

      yes but when i take the faceplate off it only has one slot and then all wires

    7. #6
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Noise Margin problems

      the 1 slot is where you plug in your filter and then router router goes into that - apparently you've done this already in your other post? if you haven't then god help us all!!
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    8. #7
      harty10's Avatar
      harty10 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      130
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Noise Margin problems

      yes ive done all that required.. ive give sky a ring and they said the same but cant see no problem :@

    9. #8
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Noise Margin problems

      I'd like forkandles please
      Last edited by Isitme; 05-03-10 at 12:39 PM. Reason: Typo

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    10. #9
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Noise Margin problems

      I give up personally...
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    11. #10
      bl!p's Avatar
      bl!p is offline Sky User Member
      Exchange: St Peters
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2009
      Location
      Worcester, UK
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Noise Margin problems

      I wish I could complain about getting 'only' 11257 kbps

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION