Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 19 of 19

    How late do BT work

    This is a discussion on How late do BT work within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Fortunately I am currently with NTL on a cable link so can have both broadband services running together. I wont ...

    1. #11
      John_Sayers's Avatar
      John_Sayers is offline Sky User Member
      Exchange: Rottingdean A
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Saltdean
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Fortunately I am currently with NTL on a cable link so can have both broadband services running together. I wont be cancelling NTL until my Sky account is up and running and stable.


    2. Advertisement
    3. #12
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Ah yes I think I remember you posting that before we have had a few cable people on here doing the same thing and its a good idea as well
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    4. #13
      John_Sayers's Avatar
      John_Sayers is offline Sky User Member
      Exchange: Rottingdean A
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Saltdean
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Have just come off the phone to provisioning - they have been told to suggest that there is a delay of three working days with BT and I should therefore expect activation sometime tomorrow.

      Am I the first to be told this or is there really this delay.

      I await a solid green light on my router - heres hoping

    5. #14
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1
      hi John the delay you have been told about has been an on going problem for a while now see posts on this thread Activation Delays
      but good luck with tomorow

      Glenn
      "To help would be a great adventure"

    6. #15
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      No your not thats one of the favourite catch phrases and its quite possibly true since BT are doing the work and they don't even tell there own customers whats going on half the time as the BT checker proves
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    7. #16
      John_Sayers's Avatar
      John_Sayers is offline Sky User Member
      Exchange: Rottingdean A
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Saltdean
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Finnaly connected today.

      Here are my stats - can anyone say if they are ok or not

      System Up Time 00:58:20
      Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time
      WAN PPPoA 32964 47848 0 3069 16985 00:56:57
      LAN 10M/100M 49283 34489 0 16929 3251 00:58:18
      WLAN 11M/54M 234 0 0 13 0 00:58:08


      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 6223 kbps 766 kbps
      Line Attenuation 35.0 db 20.2 db
      Noise Margin 5.6 db 12.8 db
      Last edited by John_Sayers; 02-10-06 at 08:56 PM.

    8. #17
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1
      noise margine a bit low, you may get disconects try unpluging the phone cable then pluging it back in should increase your snr to about 7+ mine does
      "To help would be a great adventure"

    9. #18
      hugsie's Avatar
      hugsie is offline Sky User Moderator
      Exchange: CMASHF
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Birmingham
      Posts
      1,485
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts
      Great news John

      With that attenuation, you should get a higher sinc than that. Are you running it from your master socket? Do you gave a master socket with a removable face plate? If so try that to rule out your wiring as a cause.

    10. #19
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Good news John stats are not so hot though but some good suggestions from the posts above
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION