Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 10 of 10

    Moved from sky to 02 and having problems

    This is a discussion on Moved from sky to 02 and having problems within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; hi I have moved from sky to 02 yesterday and since doing so had few problems. When i connected no ...

    1. #1
      lynnwood1's Avatar
      lynnwood1 is offline Sky User Member
      Exchange: denton burn
      Broadband ISP: 02
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: 02 standard
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      82
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Moved from sky to 02 and having problems

      hi

      I have moved from sky to 02 yesterday and since doing so had few problems.

      When i connected no problems but this morning couldnt connect to explorer was coming up with that page that says your not connected to internet. Turned off router then back on and internet worked fine. Then few hours later samething again all the lights were on and fine on modem but couldnt connect to explorer. Then reset fully after speaking to 02 and worked fine for few hours and then samething again.

      The router seems to do something to itself meaning i appear to be connected but cant connect if that makes sense. Even if its disconnecting when it reconnects surely you can then logon line but i cant seem to unless i turn off or reset router first.

      Please help.

      I never had any problems like this with sky


    2. Advertisement
    3. #2
      Andy17's Avatar
      Andy17 is offline Sky User Member
      Exchange: Woodhouse (SLWD)
      Broadband ISP: Sky Fiber Max
      Router: Sky Q Hub
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      1,370
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      Try a different ethernet port on the back of the router, if the same thing still happens thent he router could faulty, you would need to contact o2.

    4. #3
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      Have you posted on the O2User - Unofficial help and support for O2 this could be something that is well known there.

      Looks like a faulty router to me.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #4
      lynnwood1's Avatar
      lynnwood1 is offline Sky User Member
      Exchange: denton burn
      Broadband ISP: 02
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: 02 standard
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      82
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      yes i have tried now into port 4 instead and just going to wait and see what happens i suppose i will post on 02 user aswell

      quick question once i login using superuser how can i find all my stats under what section are they?

    6. #5
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      You would be better asking this on the O2 User site, they should know. Alsom you should change your profile details.

    7. #6
      lynnwood1's Avatar
      lynnwood1 is offline Sky User Member
      Exchange: denton burn
      Broadband ISP: 02
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: 02 standard
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      82
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      Hi all

      Just wanted to give you an update....everything is SUPER now and couldn't be more happy good connection and looking at speeds on 1.3 meg upload and 6.8 meg download much better than sky so anyone thinking of making the move then dont even think about it....02 are the best..lol

    8. #7
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      Maybe but your profile still say's you are using Sky

    9. #8
      lynnwood1's Avatar
      lynnwood1 is offline Sky User Member
      Exchange: denton burn
      Broadband ISP: 02
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: 02 standard
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      82
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      dont know how to change profile sorry

    10. #9
      stu_uk's Avatar
      stu_uk is offline Sky User Member
      Exchange: Manchester
      Broadband ISP: plusnet fibre
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Manchester
      Posts
      50
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      click on your name in the top left corner

      then the about me tab

      then the small pencil icon by each field that needs editing.

    11. #10
      lynnwood1's Avatar
      lynnwood1 is offline Sky User Member
      Exchange: denton burn
      Broadband ISP: 02
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: 02 standard
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      82
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Moved from sky to 02 and having problems

      ok done thanks

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION