Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    gamespy sites

    This is a discussion on gamespy sites within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; hi ive noticed some times at peak hours i cant connect to any of the gamespy sites. and there up ...

    1. #1
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      gamespy sites

      hi ive noticed some times at peak hours i cant connect to any of the gamespy sites. and there up as ive tried them through a http proxy

      just wondering if any 1 esle noticed it, as i never had this problem with pipex

      http://planetquake.gamespy.com/
      http://planethalflife.gamespy.com/
      Last edited by skullkid; 27-09-06 at 07:46 PM.
      Motto - "Vis unita fortior"


    2. Advertisement
    3. #2
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      No problems here both working fine.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    4. #3
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      hi Wheelies yea working for me now wasnt 20 mins ago tho, just kepted timing out.
      Motto - "Vis unita fortior"

    5. #4
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Did you ever wonder if your jinxed.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    6. #5
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      that or sky hates me
      Motto - "Vis unita fortior"

    7. #6
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      hmm down again lol

      any 1 on ip range 90.194 ? want to test the links above?
      Motto - "Vis unita fortior"

    8. #7
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      I am on that range myself.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    9. #8
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      all the sites r down for me now
      Motto - "Vis unita fortior"

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION