Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
    Results 31 to 35 of 35

    dg934g and cable routers

    This is a discussion on dg934g and cable routers within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; It does not matter what it costs, it still costs more to run 2 or 3 than one. Routers actually ...

    1. #31
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: dg934g and cable routers

      It does not matter what it costs, it still costs more to run 2 or 3 than one. Routers actually use very little power, but it still has to be paid for.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.






    2. Advertisement
    3. #32
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: dg934g and cable routers

      its ok my mother pays the bills sorry for using to many smilies lol cant help it there funny lol will having two routers be good for wirless computers like a laptop with a n card or dual band card

    4. #33
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: dg934g and cable routers

      will having two routers be good for wirless computers like a laptop with a n card or dual band card
      No. You can only access one router at a time.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #34
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: dg934g and cable routers

      i know i have them seperate anyway but is it good for signal and decent connection wise even if the laptop is wirless with a fast adapter.

    6. #35
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: dg934g and cable routers

      my mams got a n adapter just bought and its pretty good the only problem is i have to move the routers because the chimney is reducing the signal and speed dunno where im gonna put it lol

     

     
    Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION