Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
    Results 41 to 47 of 47

    I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

    This is a discussion on I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg. within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hello Broadband service FINALLY went live this morning. Like the others here, I'm anchored on 4Mb down, 0.5Mb up. Appreciate ...

    1. #41
      Commodore's Avatar
      Commodore is offline Sky User Member
      Exchange: West Drayton
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      West Drayton, Middlesex
      Posts
      40
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Hello

      Broadband service FINALLY went live this morning. Like the others here, I'm anchored on 4Mb down, 0.5Mb up. Appreciate that DLM hasn't even started running on my connection yet (probably), but would appreciate it if someone could have a look at my router stats and let me know there is anything I need to worry about in terms of noise margin etc.



      Cheers
      Chris


    2. Advertisement
    3. #42
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Looks fine, just don't turn off the router if you can help it

    4. #43
      Andy17's Avatar
      Andy17 is offline Sky User Member
      Exchange: Woodhouse (SLWD)
      Broadband ISP: Sky Fiber Max
      Router: Sky Q Hub
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      1,370
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      A quick question, how come some peoples upstream SNR is higher than others, even when they have a lower attenuation there upstream SNR is lower, shouldn't it be people with low upstream attenuations get a higher SNR than those with higher ones.

      I'm confused.

    5. #44
      Commodore's Avatar
      Commodore is offline Sky User Member
      Exchange: West Drayton
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      West Drayton, Middlesex
      Posts
      40
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Quote Originally Posted by Smithy99 View Post
      Looks fine, just don't turn off the router if you can help it
      Yep - no reason to turn the router off any time soon.

      Looks like DLM has started (though the Sky web site is still saying that line testing is not in progress). Got up this mornign to find that the downstream has jumped up to 12Mb and upstream has increased to 0.6Mb.

      I'm hoping I'll see a further jump in both as the line really should be good for at least 16Mb based on what neighbours are getting from Sky on Unlimited.

    6. #45
      Commodore's Avatar
      Commodore is offline Sky User Member
      Exchange: West Drayton
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      West Drayton, Middlesex
      Posts
      40
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Sky's site is now reporting that DLM is in operation on my line, having commenced yesterday.

    7. #46
      dwranson's Avatar
      dwranson is offline Sky User Member
      Exchange: Rose Street (ESROS)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2009
      Posts
      22
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Does anyone know how to perform a forced firmware update for the sagem router??

    8. #47
      neilmcl's Avatar
      neilmcl is offline Sky User Member
      Exchange: Sherwood
      Broadband ISP: O2 Standard
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Nottingham
      Posts
      990
      Thanks
      3
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: I think my Sky Broadband unlimited is capped at 4 Meg.

      Quote Originally Posted by dwranson View Post
      Does anyone know how to perform a forced firmware update for the sagem router??
      You can't.

     

     
    Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION