Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
    Results 41 to 46 of 46

    New Max User (DLM Started Today)

    This is a discussion on New Max User (DLM Started Today) within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Well would ya believe it!!! Damn wireless connection was the cause of it!! Connected up to ethernet and walla!!...

    1. #41
      emotionaltrout's Avatar
      emotionaltrout is offline Sky User Member
      Exchange: Dartford
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2009
      Location
      Dartford
      Posts
      24
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      Well would ya believe it!!!

      Damn wireless connection was the cause of it!!

      Connected up to ethernet and walla!!



    2. Advertisement
    3. #42
      seaninfrared's Avatar
      seaninfrared is offline Sky User Member
      Exchange: Gorseinon, South Wales
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Swansea
      Posts
      127
      Thanks
      3
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      How do I know if I am on DLM?

      Ok pings. (24/05/08)

    4. #43
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      Thought so, exactly the same for mw when I used wireless, Homeplugs are the easy way to go though.

      If you need to find out if DLM is running, log into your Sky account, it will say on there.

    5. #44
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      Run a test on Skyuser with your laptop using a cable connection. You should get around 14000+kbps. If you do, your problems are entirely with your wireless, which, apart from trying another channel, there is not a lot you can do about it. Wireless reception can vary from minute to minute, depending on the interference present. Download Netstumbler, link below, find out what your neighbours channels are and choose a channel as far from them as possible. Remember No 13 is an available channel.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #45
      emotionaltrout's Avatar
      emotionaltrout is offline Sky User Member
      Exchange: Dartford
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2009
      Location
      Dartford
      Posts
      24
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      Yes the laptop connected via ethernet gets 14000+ on speed tests whereas wireless is maxing at 7-8000ish.

      Seems weird as the wireless was hitting speeds just over 10000 on speed tests.

      I have a wireless PCI card laying around somewhere so I'll run some tests with that later on tonight.

    7. #46
      chrcol's Avatar
      chrcol is offline Sky User Member
      Exchange: Leics Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: 8800nl(bridge) + pfSense 2.4 N3150 unit + asus ac68 as WAP
      Sky TV: FreeSAT
      Join Date
      May 2007
      Location
      Leics
      Posts
      260
      Thanks
      12
      Thanked 8 Times in 8 Posts

      Re: New Max User (DLM Started Today)

      Quote Originally Posted by emotionaltrout View Post
      Well would ya believe it!!!

      Damn wireless connection was the cause of it!!

      Connected up to ethernet and walla!!

      cant say I am surprised, when I copied some files over my lan to my laptop (wireless) they were barely managing 5mbit.

      wireless isnt performance it is conveniance.

     

     
    Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION