Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 24

    Need help (Sky Mid)

    This is a discussion on Need help (Sky Mid) within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by googleme When its in the test socket are the other socket active ? Sorry mate i don't ...

    1. #11
      ChrisTurk's Avatar
      ChrisTurk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Quote Originally Posted by googleme View Post
      When its in the test socket are the other socket active ?
      Sorry mate i don't really get what u mean how would i check?


    2. Advertisement
    3. #12
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      When the router is plugged into the test socket, connect the phone to another socket.

      Do you get noise on the line?

    4. #13
      samperry209's Avatar
      samperry209 is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      Littlehampton
      Posts
      777
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Quote Originally Posted by googleme View Post
      When the router is plugged into the test socket, connect the phone to another socket.

      Do you get noise on the line?
      make sure its a corded phone as well...

    5. #14
      ChrisTurk's Avatar
      ChrisTurk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      No noise

    6. #15
      samperry209's Avatar
      samperry209 is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      Littlehampton
      Posts
      777
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      hmm

      maybe your skybox might be interferring?

    7. #16
      ChrisTurk's Avatar
      ChrisTurk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Quote Originally Posted by samperry209 View Post
      hmm

      maybe your skybox might be interferring?
      I'ts not pluged in to the phone line tho?

    8. #17
      samperry209's Avatar
      samperry209 is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      Littlehampton
      Posts
      777
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      hmm

      this is very strange... have you go any electical appliences near by?

      i have a feeling this is a wiring problem....

      have you touched the wiring at all?

    9. #18
      ChrisTurk's Avatar
      ChrisTurk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Quote Originally Posted by samperry209 View Post
      hmm

      this is very strange... have you go any electical appliences near by?

      i have a feeling this is a wiring problem....

      have you touched the wiring at all?
      Only house phone. Not touched it but moved in 3 months ago.

    10. #19
      ChrisTurk's Avatar
      ChrisTurk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Screenshot with phone off and unpluged so only thing is is the filter with the cable coming from router
      Attached Thumbnails Attached Thumbnails Need help (Sky Mid)-222.jpg  

    11. #20
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need help (Sky Mid)

      Is that from the test socket ? Or from the front face plate of the master. See linky below to expose the test (thats if you have one not everyone has one)

     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION