Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
    Results 51 to 55 of 55

    Changing Router help please???

    This is a discussion on Changing Router help please??? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Instead of typing just the address, try http://192.168.0.1 If this does not work try a different browser....

    1. #51
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Changing Router help please???

      Instead of typing just the address, try http://192.168.0.1 If this does not work try a different browser.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.






    2. Advertisement
    3. #52
      tbrown12's Avatar
      tbrown12 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      34
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Changing Router help please???

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Instead of typing just the address, try http://192.168.0.1 If this does not work try a different browser.
      that does not work mate neither does a different browser

    4. #53
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Changing Router help please???

      Strange, try running ipconfig /all in a Command Prompt and check what address is shown for the router. If it is not the default, try the one shown and see if it gives you access.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #54
      tbrown12's Avatar
      tbrown12 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      34
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Changing Router help please???

      Windows IP Configuration

      Host Name . . . . . . . . . . . . : redfive4-oz9rrz
      Primary Dns Suffix . . . . . . . :
      Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
      IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
      WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

      Ethernet adapter Local Area Connection:

      Connection-specific DNS Suffix . :
      Description . . . . . . . . . . . : VIA Compatable Fast Ethernet Adapter
      Physical Address. . . . . . . . . : 00-0C-76-6E-05-C9
      Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
      Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
      IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.0.3
      Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
      Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.2
      DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.2
      DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.0.2
      Lease Obtained. . . . . . . . . . : 20 December 2008 08:57:00
      Lease Expires . . . . . . . . . . : 23 December 2008 08:57:00

      .01, .02, .03 - none of those work when putting them on the end of 192.168.0.??

    6. #55
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Changing Router help please???

      According to your ipconfig, your router has an address of 119.168.0.2. I have no idea how this changed, but typing it in should give you access.

      As a last resort, a router reset will return it to factory default of 192.168.0.1. If you do this, save your existing settings by using the Backup Settings' in the router and save them to your desktop so you can return them without difficulty.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION