Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 14 of 14

    Sky Modem Wireless only ?

    This is a discussion on Sky Modem Wireless only ? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; The diagram and some of the notes here will give you pointers on connecting two routers. Using WPN824, WGR614, or ...

    1. #11
      fihart's Avatar
      fihart is offline Sky User Member
      Exchange: 0207
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      824
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Modem Wireless only ?

      The diagram and some of the notes here will give you pointers on connecting two routers.

      Using WPN824, WGR614, or WGT624 Routers as an Access Point


    2. Advertisement
    3. #12
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Sky Modem Wireless only ?

      To get your stats, use the dropdown to select your router and follow the instructions.
      ::. Kitz - Get your adsl line stats .::

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #13
      KW52's Avatar
      KW52 is offline Sky User Member
      Exchange: Cross Hands
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      South Wales
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Modem Wireless only ?

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      To get your stats, use the dropdown to select your router and follow the instructions.
      ::. Kitz - Get your adsl line stats .::

      Followed the above but after login all I get is Status page, there is no facility to
      go to Port counters...................!
      Your beta link is dead.........

    5. #14
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Sky Modem Wireless only ?

      You have to follow the link on the Kitz page. Try opening your status page by typing http://192.168.2.1 in the address bar put in your username password then, when you are there, type http://192.168.2.1/ADSL_status_main.stm in the address bar this should take you to the ADSL Stats.

      I don't quite follow you about 'Your beta link is dead.........' It is not my link, it's Kitz's I think I know what you mean though, you must have looked at the F5d7632, there is a link there for beta firmware. I think this will be withdrawn as there is a link to the latest firmware further down the page. If you don't have it, itmight be worth putting it on F5D7632-4_V3000 Firmware Update if you have the 7632 and not the 7630 as you say above.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION