Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 24

    BT 2 blame?

    This is a discussion on BT 2 blame? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; how do these stats look? Router Statistics System Up Time: 0:30:59 Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s ...

    1. #1
      jeyser66's Avatar
      jeyser66 is offline Sky User Member
      Exchange: 01344
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      BT 2 blame?

      how do these stats look?
      Router Statistics

      System Up Time: 0:30:59
      Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time
      WAN PPPoA 11244 17404 0 0 0 0:29:49
      LAN 145 0 0 0 0 0:30:59
      WLAN 19878 13296 0 0 0 0:21:35
      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 15293 kbps 412 kbps
      Line Attenuation 22.0 db 10.0 db
      Noise Margin 13.3 db 24.5 db


    2. Advertisement
    3. #2
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: BT 2 blame?

      Nothing wrong with them, getting full speeds upto 16Mb

    4. #3
      jeyser66's Avatar
      jeyser66 is offline Sky User Member
      Exchange: 01344
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts



      must be going wrong somewhere 7/8 months of 13.5 upto 14 and now this dros, polys to those less fortunate (joinin you now).

      All units on connection the same I'm foxed any ideas?

      Paranoid about virus but no explanation for same result x3

      where's Newsreader when u need em?
      Last edited by Saturday; 21-10-08 at 10:09 AM. Reason: 5 consecutive posts merged

    5. #4
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: BT 2 blame?

      Not sure of the need for multiposting, people will be along to help in due course.

      In the meantime, take a read of the various stickies on slow connections and post back confirming everything that you have tried so far (eg wired, test socket, other speed test sites etc etc).

    6. #5
      jeyser66's Avatar
      jeyser66 is offline Sky User Member
      Exchange: 01344
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: BT 2 blame?

      must be lack of quadcore i'll order one now

    7. #6
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: BT 2 blame?

      ???? glad you've got it sorted ????

    8. #7
      jeyser66's Avatar
      jeyser66 is offline Sky User Member
      Exchange: 01344
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: BT 2 blame?

      Thanks reddwarfcrew my humble apologies for multi posting (oops) ,will give m'self 100 lashings 2moro.

    9. #8
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Question Re: BT 2 blame?

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      ???? glad you've got it sorted ????
      i dont understand, you belive its your pc now when it wasnt before?
      please elabberate

    10. #9
      jeyser66's Avatar
      jeyser66 is offline Sky User Member
      Exchange: 01344
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: BT 2 blame?

      Just need 2 know who's head 2 rip off 2moro
      1 SKY
      2 IT
      3 BT
      any clues?

    11. #10
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: BT 2 blame?

      It's option 4 - your own.

      Please refer back to my original response.

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION