Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 11

    bt change no sky

    This is a discussion on bt change no sky within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; help as on the 22nd my bt broadband stopped and as i have not got my router i cant find ...

    1. #1
      gazza1066's Avatar
      gazza1066 is offline Sky User Member
      Exchange: clare
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Exclamation bt change no sky

      help as on the 22nd my bt broadband stopped and as i have not got my router i cant find out if sky has been activated!!....what does this mean on the bt tracker?

      Order reference MHV738EA
      Placed 12 Sep 2006
      Description CHANGE
      Appointment No date yet
      Date due 22 Sep 2006
      Status Order completed
      Last update 22 Sep 2006
      Latest update Your order has been completed.

      Items in this order
      Description Item Quantity Cost Rental
      PROVIDE BT IPSTREAM MAX 1 0.0 0.0
      CEASE (ADSL) BT IPSTREAM HOME 500 1 0.0 0.0
      PROVIDE REGRADE ADSL 1 0.0 0.0


    2. Advertisement
    3. #2
      spike7451's Avatar
      spike7451 is offline Sky User Member
      Exchange: Donaghadee
      Broadband ISP: Base
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      In the dark recess of my mind...
      Posts
      277
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      If you're activation date is today(Sat) It can be midnight tonight before you are activated fully.Also BT are staggering activations because they're so many of then,around 48 Hrs.
      If you're not on by around 3pm,call tech support.They may need to call order status.

    4. #3
      gazza1066's Avatar
      gazza1066 is offline Sky User Member
      Exchange: clare
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      bt say usernet now own the broadband line !!....is this sky cos as i say i cant check cos i dont have the router

    5. #4
      Johnny7's Avatar
      Johnny7 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: High Wycombe (SMHY)
      Broadband ISP: Plusnet Fibre
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      High Wycombe
      Posts
      131
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Quote Originally Posted by gazza1066 View Post
      ...what does this mean on the bt tracker?

      Date due 22 Sep 2006
      Status Order completed
      Last update 22 Sep 2006
      Latest update Your order has been completed.

      Items in this order
      Description Item Quantity Cost Rental
      PROVIDE BT IPSTREAM MAX 1 0.0 0.0
      CEASE (ADSL) BT IPSTREAM HOME 500 1 0.0 0.0
      PROVIDE REGRADE ADSL 1 0.0 0.0
      Well, that looks like BT have regraded your line to provide the upto 8mbps max product.

      What did you order from sky?

      john
      John in High Wycombe

    6. #5
      gazza1066's Avatar
      gazza1066 is offline Sky User Member
      Exchange: clare
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      oh and thank you to my next door neighbour for not having security on their wireless !!!!!!...otherwise id be broadband less!!!!!

    7. #6
      gazza1066's Avatar
      gazza1066 is offline Sky User Member
      Exchange: clare
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      sky connect cos im 4.3km from the exchange,friday i went from 512 to 2mb until the switch over now i dont know what ive got and wheres my router!!!!!

    8. #7
      Johnny7's Avatar
      Johnny7 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: High Wycombe (SMHY)
      Broadband ISP: Plusnet Fibre
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      High Wycombe
      Posts
      131
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Sounds right - so you will now get upto 8mbps when you get your Sky router.

      Pop round and ask your neighbour if they had it delivered there while you were out .... just don't mention the wireless!!
      Last edited by Wheelie; 23-09-06 at 09:58 AM. Reason: Please do not quote the preceding post. Please use QUOTE sparingly if you wish to aim a reply at a user then please use @User Name this helps us to keep the forum tidy and posts more compact. Thanks
      John in High Wycombe

    9. #8
      gazza1066's Avatar
      gazza1066 is offline Sky User Member
      Exchange: clare
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      haha!!! sky said that the router will not be sent out until my line is active.....so i wonder what the record is for waiting for the stupid router?

    10. #9
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Hi gazza

      That seems to me to be a stupid thing for them to say as what good is an active SkyBB connection without a router since you have no choice but to use there equipment ? who did you talk to ?

      I along with a hell of a lot of other people received my router over a week before I was connected.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    11. #10
      Johnny7's Avatar
      Johnny7 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: High Wycombe (SMHY)
      Broadband ISP: Plusnet Fibre
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      High Wycombe
      Posts
      131
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Well, look on the bright side, at least you have BB - your neighbours!!

      Gazza, relax, and have a read around this excellent site to prepare for all your future problems and their solutions.

      Meanwhile, check this out.
      John in High Wycombe

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION