Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
    Results 31 to 40 of 74

    SkyTechnicalSupport

    This is a discussion on SkyTechnicalSupport within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by ianb11 Hi. I'm having a problem adding an additonal user. I do this: Go to www.sky.com ...

    1. #31
      bravedan's Avatar
      bravedan is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton (SDLTTLH)
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Littlehampton, West Sussex
      Posts
      93
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Quote Originally Posted by ianb11 View Post
      Hi.

      I'm having a problem adding an additonal user.

      I do this:

      Go to www.sky.com and click on Login/Register

      Enter 'User Name' & 'Password' in the correct fields and click on 'LOGIN

      Click on the 'My Sky' tab

      Click on 'Edit My Sky Profile

      Click on 'View My Additional Users'

      Click on 'Set Up An Additional User'

      However, no option appears to "set up" when I get to this page.

      Any advice?

      Cheers.


      When I go to the Additional Users page I don't even HAVE a "set up an additional user" option!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    2. Advertisement
    3. #32
      bravedan's Avatar
      bravedan is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton (SDLTTLH)
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Littlehampton, West Sussex
      Posts
      93
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Quote Originally Posted by SkyTechnicalSupport View Post
      no idea about an extra led, never heard it before.

      sure its not a reflection?

      phone the call centres, ask for a replacement router, use the old one til it comes, and then take the other one apart!

      sorry can help further, but all sky routers are, are netgears with the sky logo on, and hardwired so you wouldnt be able to change settings.

      sts

      Can assure there ARE extra LED(s) behind the panel front which do NOT have masks to a symbol on the front panel. Dim room lighting if necc, and look thro the ventilation holes...there's usually at least one on between the tick and the wireless indicators.....I have my wireless turned off usually (the ultimate wireless security setting!!) which makes it more obvious, but it is easily detectable.

      I have one on permanently.

      What it does (they do?) is another issue!!!!!

      Dave

    4. #33
      SkyTechnicalSupport's Avatar
      SkyTechnicalSupport is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Quote Originally Posted by ajm600 View Post
      Eased my mind?? Eased my mind!! I should jolly well think not. Why don't Sky tell you these things? If their webmail is not working, and gmail is a bit of a pain, then where do I go? perhaps back to E1N (ha ha)

      I DO have OE working it seems (halleluja!), but when I come to move my address book from Mozilla to OE there seems to be another problem. Probably the most difficult file move known to man. If I can get my address book into OE then I stand a chance of living through next week. Otherwise, it's goodnight Vienna.

      Thanks for your efforts anyway Mr Sky.
      dont know about you, but i prefer gmail, hotmail etc instead of using email clients. much easier. sorry i couldnt help

    5. #34
      SkyTechnicalSupport's Avatar
      SkyTechnicalSupport is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      wireless

      Quote Originally Posted by alanchis View Post
      Hello STS

      I got connected 1 week ago, My Pc is WiFi enabled. I have a PDA(also wi fi'd) A second PC is also wi fi'd using a Belkin adaaptor.

      My problem is with my Toshiba notebook which is also Wi Fi enabled. This sees the Sky router and confirms signal strength as excellent but when I connect the message is "Limited or No connectivity".

      The Toshiba worked fine with my previous Belkin router on Virgin Broadband.

      Any ideas please?
      concur with skalpel

      try connecting to the box with an ethernet cable, and turn off the encrption. this can be found on the router page, and then wireless settings.

      then disable encryption on your wireless adapter, reboot everything and see if your connection is any better. then its an ecrption issue. if it still doesnt work, fone the call centres and ask for a replacement router, say ur wirelsess isnt working, and see if it happens on the new box.

      let me know

    6. #35
      SkyTechnicalSupport's Avatar
      SkyTechnicalSupport is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      huh?

      Quote Originally Posted by LNB View Post
      Static IP setup for previous router?
      sorry, wanna elaborate?

      sts

    7. #36
      SkyTechnicalSupport's Avatar
      SkyTechnicalSupport is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Quote Originally Posted by bravedan View Post
      When I go to the Additional Users page I don't even HAVE a "set up an additional user" option!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      like ive said, it isnt 100% yet, so id leave it if it isnt a life or death situation.

      try every couple of days.

      let me know

    8. #37
      SkyTechnicalSupport's Avatar
      SkyTechnicalSupport is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      bband box

      Quote Originally Posted by bravedan View Post
      Can assure there ARE extra LED(s) behind the panel front which do NOT have masks to a symbol on the front panel. Dim room lighting if necc, and look thro the ventilation holes...there's usually at least one on between the tick and the wireless indicators.....I have my wireless turned off usually (the ultimate wireless security setting!!) which makes it more obvious, but it is easily detectable.

      I have one on permanently.

      What it does (they do?) is another issue!!!!!

      Dave

      if someone has a spare box, can they pm me, so i can have it?

      ill take it apart, and see. im fairly okay with electronics, being a 3rd gen techie...

      or, if anyone has already done this, please post, cus its annoying me now!!!

      sts

    9. #38
      Hornet's Avatar
      Hornet is offline Sky User Member
      Exchange: Eastbourne, SDESTBR
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Billion Bipac 7800N
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Sunshine Coast
      Posts
      696
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Hi,
      This is a question regarding my connection I have had a nightmare as Wheelie knows I got special treatment so I was told by BT because they put me back into their queue for my exchange and was meant to be connected Friday just gone and as of yet nothing but I phoned today and spoke to TS as was told to leave phoning TS until Monday PM but am sure nothing is gonna happen tomorrow.

      The reason I ask as last night my i light was out and has been ever since and have been on dial up since Wednesday.

      Thanks to you Wheelie giving me that email address I got This Back:

      Good Afternoon Mr Horne.



      Thank you for your email addressed to Mr James Murdoch for whom I've been asked to respond.



      Firstly let me apologise for any inconvenience that this matter has undoubtedly caused you.



      As you have been advised, until your order is fully cancelled down on all our systems we cannot reorder for you, however we are trying to have this carried out as urgently as possible.



      I have been in touch with our provisioning people and requested they escalate this matter urgently. They have marked the matter as urgent and we have asked for updates from them, and will be in touch when we get these.



      Thank you again for your patience in this matter.




      Customer relations
      Last edited by Hornet; 24-09-06 at 09:29 PM.

    10. #39
      bazzarman's Avatar
      bazzarman is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      There is always hope!!!!!!

      Hi there

      have had Sky BB since 14th of Sept.

      1) the Cd that came with the router won't progress past the "lets get started" bit. i have asked for a new disk but ............. nothign has been sent and a call to support today has told me that "there is a delay" can anyone help?

      2) because i'm a bit of a fiddler i have manually got the service running however
      the internet connection light drops on the router every 7-8 mins and then blinks amber etc and eventually reconnects. i have checked the micro filters and read most of the threads on this site. i was not on broadband before sky. when its connected the speed fluctuates but thats not my concern. this happens whether i'm hard wired or wireless(which is a bitch to setup i might add).

      please help me

    11. #40
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Welcome to the site bazzarman

      There is nothing on the CD that you need to install to make your internet connection work and unless you want to install the mcafee security software and a link the the SkyBB web site and a help file then you don't need to rung it.

      For you internet dropping problems go and have a look at the stickies posted in the Sky Router (Netgear DG834GT) forum above you may find a few answers to help.

      @Hornet
      That looks like good news, lets hope that can expedite things and get your mess sorted out asap
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

     

     
    Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

    LinkBacks (?)

    1. 01-05-08, 01:52 PM
    2. 11-04-08, 05:50 PM
    3. 14-03-08, 05:58 PM
    4. 28-02-08, 04:27 PM
    5. 28-02-08, 11:07 AM
    6. 28-02-08, 12:13 AM
    7. 27-02-08, 11:11 PM
    8. 07-01-08, 10:34 PM
    9. 01-01-08, 12:57 PM
    10. 30-12-07, 01:11 PM
    11. 29-12-07, 08:16 PM
    12. 28-12-07, 10:14 PM
    13. 28-12-07, 09:57 PM
    14. 26-12-07, 12:38 PM
    15. 25-12-07, 01:48 PM
    16. 23-12-07, 11:08 AM
    17. 22-12-07, 02:03 PM
    18. 19-12-07, 02:26 PM
    19. 19-12-07, 12:49 PM
    20. 08-12-07, 04:20 PM
    21. 05-12-07, 05:30 PM
    22. 30-11-07, 07:27 PM
    23. 30-11-07, 09:59 AM
    24. 30-11-07, 12:26 AM
    25. 28-11-07, 02:11 PM
    26. 27-11-07, 11:44 AM
    27. 23-11-07, 08:57 PM
    28. 22-11-07, 07:59 PM
    29. 22-11-07, 05:54 PM

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION