Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 21

    Does Tier 3 exist??

    This is a discussion on Does Tier 3 exist?? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; ^ yeah, you're right...can never be arsed to read properly!! is your friend in a block of flats?...

    1. #11
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Does Tier 3 exist??

      ^ yeah, you're right...can never be arsed to read properly!!

      is your friend in a block of flats?
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket


    2. Advertisement
    3. #12
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Does Tier 3 exist??

      LOL - that makes sense now then




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #13
      F022Y's Avatar
      F022Y is offline Sky User Member
      Exchange: EASUD
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Sudbury
      Posts
      158
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Does Tier 3 exist??

      well he lives about a shop but then so do i lol

    5. #14
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Does Tier 3 exist??

      Hope its an Off Licence.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #15
      F022Y's Avatar
      F022Y is offline Sky User Member
      Exchange: EASUD
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Sudbury
      Posts
      158
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Does Tier 3 exist??

      he is above a comic shop, me above a womens clothes shop lol

    7. #16
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Does Tier 3 exist??

      I won't ask the obvious question.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    8. #17
      F022Y's Avatar
      F022Y is offline Sky User Member
      Exchange: EASUD
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Sudbury
      Posts
      158
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Does Tier 3 exist??

      its a "larger lady" clothes shop *rolls eyes*

    9. #18
      dholdi's Avatar
      dholdi is offline Sky User Beta tester
      Exchange: LCRIB
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Preston
      Posts
      5,295
      Thanks
      34
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: Does Tier 3 exist??

      Quote Originally Posted by NewsreadeR View Post
      Weren't the OP about a friend's connection?

      Therefore the signature speedtest would be the OP's not his friends.
      Woops, thats true, in that case the op upload is a bit low ( not the friends which looks fine )


    10. #19
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Does Tier 3 exist??

      Just to confirm it, try a speed test on Sky User - Unofficial Help and Support for Sky Broadband and everything Sky! - Broadband Packages it does not flatter your ego as much as Speedtest.net

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    11. #20
      F022Y's Avatar
      F022Y is offline Sky User Member
      Exchange: EASUD
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Sudbury
      Posts
      158
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Does Tier 3 exist??

      the upstream on my connection has been alittle rough but it's ok now, it's been suggested that my friend has a line fault o he is going to keep an eye on the status and if it goes south he's going to chase BT lol

     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION