Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Installation

    This is a discussion on Installation within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi, Activation date today !!!! - Haha after reading the posts on here going to try and keep my sense ...

    1. #1
      Unregistered's Avatar
      Unregistered Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Installation

      Hi,
      Activation date today !!!! - Haha after reading the posts on here going to try and keep my sense of humour, tried the weekend to install the sky software after hooking up the router, the install stalls a third of the way in and nothing happens ? - is this due to no activation ? - or dodgy install disc ? - will be trying again tonight - anybody else had this problem ? - Great site by the way - but cant log in with my registered name ?


    2. Advertisement
    3. #2
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Welcome to the site Unregistered

      Please do register with us we don't bite honest (well not that often anyway )and it will make life a lot easier for people to follow your posts thanks.

      Now thats good to see a sense of humour and good luck

      Nothing really need on the CD unless you want to install the macfee security suite and if you already have a good security setup you would be better sticking with that.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    4. #3
      Unregistered's Avatar
      Unregistered Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      I have ZA & Spybot running so did not want McAfee anyway. Sounds like I can just ignore the install disc then ? -
      I have registered but get an error on the page when I try and log in ?

    5. #4
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Ah then you need to check your emails as you will have one with a link in it that you need to activate your account.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    6. #5
      Niker6's Avatar
      Niker6 is offline Sky User Member
      Exchange: CMWDGT
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      20
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Thanks Wheelie, have done so now - hence user name !!! .

    7. #6
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Great and welcome once again
      Last edited by Wheelie; 21-09-06 at 05:16 PM.
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION