Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    New black netgear router.

    This is a discussion on New black netgear router. within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I have tried installing this router, having recently switched from another ISP, and i can only get connected wirelessly in ...

    1. #1
      dean59's Avatar
      dean59 is offline Sky User Member
      Exchange: 01604
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      New black netgear router.

      I have tried installing this router, having recently switched from another ISP, and i can only get connected wirelessly in unprotected mode. My HP Pavillion DV6000 will not connect either using WPA or WEP. Sky support have said its a problem with my laptop! This machine worked fine with my previous ISP. Has anyone else encountered this problem, and if so is there a 'fix'??


    2. Advertisement
    3. #2
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: New black netgear router.

      Have you tried changing channel on the router? Does the laptop see the Sky SSID number relevant to your router? What operating system is in use and what happens when you try connecting while the router is in WPA mode?

    4. #3
      dean59's Avatar
      dean59 is offline Sky User Member
      Exchange: 01604
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New black netgear router.

      I haven't tried changing the channel, machine does see the SSID, i am running XP Media edition. When trying to connect either with WPA or WEP, it says obtaining IP address then tries to connect and returns to disconnected.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION