Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Cant get sky max

    This is a discussion on Cant get sky max within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; If you are considering Virgin it may pay to have a look at the forums discussing them. This one DS-Virgin ...

    1. #11
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Cant get sky max

      If you are considering Virgin it may pay to have a look at the forums discussing them. This one DS-Virgin is just one where you will find discussion on their short-comings. Remember that forums attract people with problems though, this one for instance could make you think Sky are rubbish, which they patently are not.

      Virgin also seem to be one of the leaders in the pro phorm lobby.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.






    2. Advertisement
    3. #12
      danny565's Avatar
      danny565 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant get sky max

      i have just been reading a few VM forums and it seems they use quite a harsh throttling system and cap you at 1Mb for 5hrs if you download more than 8Mb between 4pm and midnight. im really not sure who to go with now (wish i could get max).
      im going to have a read about tiscali BB and see if that seems any better

    4. #13
      Postman Pat's Avatar
      Postman Pat is offline Sky User Member
      Exchange: Leytonstone
      Broadband ISP: Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      East London
      Posts
      737
      Thanks
      1
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Cant get sky max

      Tiscali are offering 2 types of BB 6.49 and 8.49 per month on an special offer basis by March 31. Both have up to 8mb download speeds with unlimited downloads subject to Fair usage policy. They do traffic shape between 18.00 to 23.00 each night for large downloaders.

    5. #14
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Cant get sky max

      BroadbandFinder is a good place to start, it gives all the current deals available on one page. Much easier than looking at individual packages.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #15
      richone54's Avatar
      richone54 is offline Sky User Member
      Exchange: watford
      Broadband ISP: Virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Watford
      Posts
      2,627
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts

      Re: Cant get sky max

      ^^ just had a look on the broadband finder, and think they may benifit from putting a section for broadband as extra (I.E if you already have sky / O2 / ect)
      if you already have one of the services, then the BB works out cheaper than the listed

    7. #16
      danny565's Avatar
      danny565 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant get sky max

      my descision is that i will try VM, after posting on another forum i have be told that they dont use traffic management on the ADSL package. The contract is only 1 month so if it turns out to be unsuitable for me i will change after the first month.

      Cheers for all your help guys
      Danny

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION