Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Just got landline number changed

    This is a discussion on Just got landline number changed within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; We have just got our landline number changed, as it was cut off. So we called Sky up to confirm ...

    1. #1
      spiritualpunk's Avatar
      spiritualpunk is offline Sky User Member
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Huyton
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Just got landline number changed

      We have just got our landline number changed, as it was cut off. So we called Sky up to confirm our new number the guy said it would take upto 10 days. Has anyone ever happend to phone sky up before and change your home number??? if so How long did it take for your router to get back online was it less than 10 days or more?????????

      Sorry if it's in the wrong forum lol, as you can tell I am a noobie.....


    2. Advertisement
    3. #2
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Just got landline number changed

      If you had told them before the change then it would have been swapped over a lot quicker, now they need to cease the old line and re-provide against the new one hence why it will take longer.

    4. #3
      spiritualpunk's Avatar
      spiritualpunk is offline Sky User Member
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Huyton
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Just got landline number changed

      Quote Originally Posted by PaulSky View Post
      If you had told them before the change then it would have been swapped over a lot quicker, now they need to cease the old line and re-provide against the new one hence why it will take longer.
      ok thanks for the repsonce mate

    5. #4
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Just got landline number changed

      Did you kow the line was going to be cut off? If you did then calling sky and warning them may have kept the downtime to a minimum, I've seen posts of people stating connected back on to new line almost immediately.

    6. #5
      spiritualpunk's Avatar
      spiritualpunk is offline Sky User Member
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Huyton
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Just got landline number changed

      Quote Originally Posted by PaulSky View Post
      Did you kow the line was going to be cut off? If you did then calling sky and warning them may have kept the downtime to a minimum, I've seen posts of people stating connected back on to new line almost immediately.
      Our phone was cut by BT, but we got everything sorted, and we where given a new phone number, so we only called Sky up On Tuesday. ...

    7. #6
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Just got landline number changed

      gonna be best part of 2 weeks to cancel down existing service and same again to reprovide im afraid
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    8. #7
      spiritualpunk's Avatar
      spiritualpunk is offline Sky User Member
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Huyton
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Just got landline number changed

      Quote Originally Posted by IAmNotTheEnemy View Post
      gonna be best part of 2 weeks to cancel down existing service and same again to reprovide im afraid
      well we did not get landline number changed, our bt home phone got cut off, so we called up Sky to tell them we had got a new phone number, and gave it in, and they confirmed and said it would take upto 10 days . so that's good news.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION