Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 12 of 12

    Strange problem accessing a web page...any ideas???

    This is a discussion on Strange problem accessing a web page...any ideas??? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; WOWSERS! James you are the man! Thanks so much for your time on this, you, like me, couldn't resist the ...

    1. #11
      skymax16mb's Avatar
      skymax16mb is offline Sky User Member
      Exchange: Witham, Essex
      Broadband ISP: Max
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      11
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Strange problem accessing a web page...any ideas???

      WOWSERS! James you are the man! Thanks so much for your time on this, you, like me, couldn't resist the challenge eh! I had previously mucked around with my MTU settings in the hope of fixing this but from what you say there is little I can do using this router now Parcel2Go have changed something their end! I will give up and use a different router.......only problem with that is I think I have toasted my Sky router when i tried to flash it with non-Sky firmware....DOH!

      Right then.....time to try and find my user name and password settings on a text file on my PC somewhere and add them to another router......time to sift through the router box methinks !

      Thanks again James!


    2. Advertisement
    3. #12
      skymax16mb's Avatar
      skymax16mb is offline Sky User Member
      Exchange: Witham, Essex
      Broadband ISP: Max
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      11
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Strange problem accessing a web page...any ideas???

      ...ok...SORTED!

      I downloaded and flashed the latest firmware on to my D-Link, determined max MTU for non fragmented packets and adjusted to suit....and hey presto working again!

      I am indebted to you guys! I was having to use my 3.5g connection just to book courier collections and it was driving me nuts!

      nice one..

      w

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION