Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 2 of 2

    azureus drops my line BUT NOT LABTOP

    This is a discussion on azureus drops my line BUT NOT LABTOP within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Help,my Line Drops On My Computer But Not My Labtop When I Use Azureus In 8 To 9 Hours It ...

    1. #1
      mosh's Avatar
      mosh is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      azureus drops my line BUT NOT LABTOP

      Help,my Line Drops On My Computer But Not My Labtop
      When I Use Azureus In 8 To 9 Hours It Comes Out Saying Buffer Reached And Then It Drops But My Labtop Works,and To Make My Computer Work I Have To Reset My Computer,help Plss
      Is It Router Or Line


    2. Advertisement
    3. #2
      moleman's Avatar
      moleman is offline Sky User Member
      Exchange: Hadleigh EAHAE
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: DG834GT + TL-WR702N
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      825
      Thanks
      10
      Thanked 31 Times in 29 Posts

      Re: azureus drops my line BUT NOT LABTOP

      Neither, you are probably just opening too many TCP/IP connections. You will probably find more help in the P2P forum.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION