Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 13 of 13

    BMW website

    This is a discussion on BMW website within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; The sites still loads fine for me. Long shot but have you tried rebooting your router ?...

    1. #11
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: BMW website

      The sites still loads fine for me.

      Long shot but have you tried rebooting your router ?


    2. Advertisement
    3. #12
      jqworle's Avatar
      jqworle is offline Sky User Member
      Exchange: Worle
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      84
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: BMW website

      yes just done that still get same results.
      I am starting to see a trend in that i am not alone with certain sites not working for other people in several other posts in the last couple of weeks.
      I am lucky enough to have a company sponsered broadband as well in the house and that works fine.

    4. #13
      jqworle's Avatar
      jqworle is offline Sky User Member
      Exchange: Worle
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      84
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: BMW website

      Sorted it , turned out to be Norton Internet security 2008 add on pack for parental control,Why it only stopped that one website god knows but i have uninstalled it and now all is hunky dory. (Didn't use it anyway)

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION