Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 28 of 28

    Help it's driving me mad

    This is a discussion on Help it's driving me mad within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; James - newer version 2.0.0.8 released recently (with security fixes)....

    1. #21
      Saturday's Avatar
      Saturday is offline Sky User Super Mod
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,086
      Thanks
      20
      Thanked 52 Times in 47 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      James - newer version 2.0.0.8 released recently (with security fixes).


    2. Advertisement
    3. #22
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      Quote Originally Posted by Alan b View Post
      No idea who told you that there is a bug as it has been working for me for ages.
      email from head office perhaps
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    4. #23
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      I have been using Ver Firefox/2.0.0.7, with no problems. Just installed Ver 2.0.0.8 and it still works OK.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #24
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      well it didnt say it doesnt work - just that there is a known issue with the new sky site and firefox...
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    6. #25
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      there is a known issue with the new sky site and firefox
      Sorry, I was I thought the reference was to Google Mail

      I don't think I have been switched yet, at least, I haven't been advised. Still problems with the Junk folder though!

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #26
      JackSparrow's Avatar
      JackSparrow is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      May 2007
      Location
      Somewhere on the Seven Seas... Arrr!
      Posts
      19
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      I concur. I have been getting the "502 proxy error" since the switch to google, using Firefox.

      I tried with IE and it let me in first time.

      Suggest this fix gets stickied.

    8. #27
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Help it's driving me mad

      Suggest this fix gets stickied
      What fix is that? If you mean use IE, that is not a fix, it is a workaround.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #28
      James67's Avatar
      James67 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      1,789
      Thanks
      0
      Thanked 2 Times in 2 Posts
      Blog Entries
      3

      Re: Help it's driving me mad

      Quote Originally Posted by IAmNotTheEnemy View Post
      well it didnt say it doesnt work - just that there is a known issue with the new sky site and firefox...
      That makes sense. I would assume the problem can't happen with every Firefox installation, because surely Sky would have tested the new site at least with IE and Firefox before they deployed it…

      @Saturday - upgraded to 2.0.0.8 just now. I can't understand why it didn't happen automatically, every previous upgrade has. I'll check my Firefox settings…

     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION