Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
    Results 21 to 30 of 51

    MSN Down?

    This is a discussion on MSN Down? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I have logged into MSN today also....

    1. #21
      hugsie's Avatar
      hugsie is offline Sky User Moderator
      Exchange: CMASHF
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Birmingham
      Posts
      1,485
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts
      I have logged into MSN today also.


    2. Advertisement
    3. #22
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      will it save my id and password and if i do this will it keep the settings
      Motto - "Vis unita fortior"

    4. #23
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      yes hugsie i cant even connect there site
      Motto - "Vis unita fortior"

    5. #24
      hugsie's Avatar
      hugsie is offline Sky User Moderator
      Exchange: CMASHF
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Birmingham
      Posts
      1,485
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts
      I am really sorry I do not know what to suggest, perhaps some Sky Ips are recognised, but some are not?

    6. #25
      DeeGame's Avatar
      DeeGame is offline Sky User Member
      Exchange: Kingsbury, London NW9
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Posts
      66
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      i can login ok

    7. #26
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      hmm ive just bin d/c so maybe its somethink at bts end?

      i will just have to wait and see
      Motto - "Vis unita fortior"

    8. #27
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Have you tried Flushing the DNS Cache skullkid

      1. Go to: Start Menu > Run...
      2. Type: cmd
      3. Type: ipconfig /flushdns
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    9. #28
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      yea Wheelies it was the first thing i did

      my connection is still the same limited to only browsing. so thats why im sure its a dns prob

      ive phone sky but there were no help at all. but i knew what they would say.
      they also said they dont block any ports.
      Motto - "Vis unita fortior"

    10. #29
      Wheelie's Avatar
      Wheelie is offline Sky User Member
      Exchange: Stanmore LWSTAN
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Stanmore
      Posts
      3,424
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Sorry mate I am all out of ideas
      Ray

      Some Advice.. Its always advisable to inform your old ISP as soon as you have migrated that you have moved.
      ______________________________________

      If you would like to know the straight line distance to your exchange then
      click here
      Would you like an idea of the possible speeds you will get with the Max Package then click here or for the Connect Package then click here

    11. #30
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      nps thanks for the help,

      it might get fixed at bts end. i will give it a week and if its not sorted by then i will after move else where
      Last edited by skullkid; 14-09-06 at 08:17 PM.
      Motto - "Vis unita fortior"

     

     
    Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION