Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Mid To Max?

    This is a discussion on Mid To Max? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi i just got LLU 'ed yesterday from being on sky connect for 7 months i'm exchange Montfort, I got ...

    1. #1
      j112's Avatar
      j112 is offline Sky User Member
      Exchange: Montfort (LEICESTER)
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Leicester
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Mid To Max?

      Hi i just got LLU'ed yesterday from being on sky connect for 7 months i'm exchange Montfort, I got a letter today saying I have been put on MID package, checking router shows upstream of 416kbps, which confirms I am on Mid. I rang up to be put on MAX and was told this is sold out. How can this be? Does changing to MAX involve physical work?. The Montfort exchange was just upgraded on the 1st oct, how can it be sold out?


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Mid To Max?

      Could be a number of things.

      They may be out of capacity already. Last reports we heard Sky were signing up 4.5k new bb customers a day. (unconfirmed)

      Maybe the agent does not know the procedure to change you, try ringing again and see if you get the same answer from a different agent?




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #3
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Mid To Max?

      I thought the Montfort exchange was LLU'd last year, but has always had problems with being 'sold out'. I would say it's a capacity thing.

    5. #4
      j112's Avatar
      j112 is offline Sky User Member
      Exchange: Montfort (LEICESTER)
      Broadband ISP: Sky Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Leicester
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Mid To Max?

      CORRECT, montfort exchange was LLU'ed AGESSS AGO, however LLU capacity just increased on1st oct, however only seems to be for MID

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Mid To Max?

      Have you checked your stats to see if you can get ADSL2+ without problems? If you are a long way from the exchange, line length wise, the only advantage will be download limit and upload speed. I think a large number on Max would be no worse off on Mid.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #6
      blisteringblue's Avatar
      blisteringblue is offline Sky User Member
      Exchange: Horwich
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      97
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Mid To Max?

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Have you checked your stats to see if you can get ADSL2+ without problems? If you are a long way from the exchange, line length wise, the only advantage will be download limit and upload speed. I think a large number on Max would be no worse off on Mid.
      Like me !! Max speed I would ever get is 8mb due to distance, so being a tight wad too decided that the extra fiver for max was better in my pocket the $ky's.

      Not bothered about less upload speed and am not limiting my downloads just to see how much I actually do, I've read 1st few times you go over it's just a letter anyway.
      Post Sky DLM and after some cowboy contracters and BT ruined my line quality (was 6mb pre DLM):

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION