Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 23 of 23

    Slow speeds on Max

    This is a discussion on Slow speeds on Max within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Ive binned the filter that isnt working - safer that way. I'll try reinstalling. Ive got a Netgear USB adapter ...

    1. #21
      Philth's Avatar
      Philth is offline Sky User Member
      Exchange: Rectory
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Sutton Coldfield
      Posts
      17
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Slow speeds on Max

      Ive binned the filter that isnt working - safer that way.

      I'll try reinstalling. Ive got a Netgear USB adapter somewhere, so I'll dig that out and try that also.

      Thanks for the advice.

      Phil


    2. Advertisement
    3. #22
      Philth's Avatar
      Philth is offline Sky User Member
      Exchange: Rectory
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Sutton Coldfield
      Posts
      17
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Slow speeds on Max

      Hi

      Thought I'd provide an update - decided to try my usb netgear adapter instead of the belkin pci card - wow! now up to 14,000!

      Thanks for all the assistance guys!

      Phil

    4. #23
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Slow speeds on Max

      If you reinstalled the drivers, your PCI adapter may be faulty. You could try it in another PCI slot, it could be that it is not getting enough resources to work properly in the one that it is in.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION