Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    want to use my own wireless router

    This is a discussion on want to use my own wireless router within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Can I do this? I know username, password etc. Do I need to MAC clone address it or am I ...

    1. #1
      gordies's Avatar
      gordies is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      want to use my own wireless router

      Can I do this?

      I know username, password etc. Do I need to MAC clone address it or am I wasting my time totally?

      surely you are not stuck with Sky's own kit?

      just a newbie here so thanks in anticipation !


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: want to use my own wireless router

      if oyu extract the username and password using mognuts util in my sig, then you can use any router.

      HOWEVER, THIS IS IN BREACH OF THE T&Cs THAT YOU HAVE AGREED TO AND SKY WILL REFUSE TO PROVIDE ANY SUPPORT AND CAN EVEN TERMINATE YOUR CONNECTION IF THEY FIND OUT.

    4. #3
      rikwalter's Avatar
      rikwalter is offline Sky User Member
      Exchange: Leatherhead
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Headley
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: want to use my own wireless router

      Hi there,
      You can use another router if you like, I have used my own Netgear DG834GT which is the same as the one provided by sky and I have also used a Linksys and a Draytek to test why I was getting disconnected all the time, made no difference which router I used, still getting disconnected.
      I hope this answers your question.
      RiK

    5. #4
      dholdi's Avatar
      dholdi is offline Sky User Beta tester
      Exchange: LCRIB
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Preston
      Posts
      5,295
      Thanks
      34
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: want to use my own wireless router

      have a read or this thread m8 - it should answer your questions
      Non-Sky Router Frequently Asked Questions (FAQ)


    6. #5
      walkertexasranger's Avatar
      walkertexasranger is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: want to use my own wireless router

      Quote Originally Posted by gordies View Post
      Can I do this?

      I know username, password etc. Do I need to MAC clone address it or am I wasting my time totally?

      surely you are not stuck with Sky's own kit?

      just a newbie here so thanks in anticipation !
      no need to use ****ty sky box

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION