Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
    Results 21 to 30 of 40

    Can i cancel?

    This is a discussion on Can i cancel? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; btw when im unplugged my tv line from phone socket i had 8mbps speed but my sites were loading very ...

    1. #21
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can i cancel?

      btw when im unplugged my tv line from phone socket i had 8mbps speed but my sites were loading very slow
      I speak Russian / English / Lithuanian



    2. Advertisement
    3. #22
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      okay, the wiring could be under the floor boards then.

      Can I have a picture of the TV one please with all the stuff normally plugged into it.

      What exactly is pic 64 as I cant quite make it out.

    4. #23
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      Quote Originally Posted by alex-k View Post
      btw when im unplugged my tv line from phone socket i had 8mbps speed but my sites were loading very slow
      okay, so as previously asked, when you plug into the socket where the TV is (with nothing else plugged in), can you post your full router stats and a test from Namesco BroadbandMax ADSL Broadband Bandwidth speedtest | Test your ADSL Broadband connection speed

    5. #24
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can i cancel?

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      okay, so as previously asked, when you plug into the socket where the TV is (with nothing else plugged in), can you post your full router stats and a test from Namesco BroadbandMax ADSL Broadband Bandwidth speedtest | Test your ADSL Broadband connection speed
      i cant bring my pc downstears... lol
      I speak Russian / English / Lithuanian


    6. #25
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      i can't help anymore then.

      It sounds like your internal cabling is adding interference. By testing at the main socket will prove it one way or the other, but it you can't plug the router into the main socket and do a test, then we can't prove or disprove it.

      Sorry I cant help anymore.

    7. #26
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can i cancel?

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      okay, the wiring could be under the floor boards then.

      Can I have a picture of the TV one please with all the stuff normally plugged into it.

      What exactly is pic 64 as I cant quite make it out.
      http://upload.fkees.net/img/3310/DSC00065.JPG
      http://upload.fkees.net/img/3311/DSC00066.JPG


      on pic 64 its my downstears room where is tv and there is a wall next to that wall there are all they lines and wires
      I speak Russian / English / Lithuanian


    8. #27
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      pic 66 is the one!!!!!!

      You need to unplug the 'doubler' that is in that and plug the filter directly in there and then the router and then the pc..... can you get hold of a wireless adapter so that you can leave the pc upstairs but test the router plugged directly in that socket?

    9. #28
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      ps, the cable that comes out of the left hand side of that socket..... where exactly does it go, have you got a pic on that? Does it go to the box in pic 64?

    10. #29
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can i cancel?

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      pic 66 is the one!!!!!!

      You need to unplug the 'doubler' that is in that and plug the filter directly in there and then the router and then the pc..... can you get hold of a wireless adapter so that you can leave the pc upstairs but test the router plugged directly in that socket?
      where i can get wireless adapter?
      I speak Russian / English / Lithuanian


    11. #30
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: Can i cancel?

      anywhere and everywhere, pcworld, comet, currys, dixons, sky, ebay, probably tescos, argos.

     

     
    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION