Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    upgrade

    This is a discussion on upgrade within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; hi all how do i go about getting from connect package to mid package any info will be gratefull...

    1. #1
      ah1604's Avatar
      ah1604 is offline Sky User Member
      Exchange: bannockburn
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Fallin
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      upgrade

      hi all how do i go about getting from connect package to mid package
      any info will be gratefull


    2. Advertisement
    3. #2
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: upgrade

      Is your exchange enabled, check out the "Sam Knows" site to see if Easynet/Sky is available from your exchange. If so give Sky a call if not then you will have to stay on Connect for a while longer.

    4. #3
      rbentley's Avatar
      rbentley is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      120
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: upgrade

      Just keep ringing them up and tell them to move you over.

    5. #4
      ah1604's Avatar
      ah1604 is offline Sky User Member
      Exchange: bannockburn
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Fallin
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: upgrade

      is this what im looking for??

      The Broadband Resource

      if it is whats the best fone number to call or just call cs

    6. #5
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: upgrade

      Quote Originally Posted by ah1604 View Post
      is this what im looking for??
      That is it, you exchange is enabled for Sky's LLU services.

      I don't know if this number still works but it might be worth giving it a try:

      01506 831 783

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: upgrade

      Connect customers on the Bannockburn exchange are being moved over, I have been moved in the last few days. Are you sure you have not been moved? There is very little difference between Connect and Mid, I am seeing a rise from 5500 to just under 7000, but the browsing does not appear to be any faster.

      Try checking the BT site, go HERE and click the 'Track your landline link' , not the Broadband one. It should show that your line is being changed, there was a batch done on the 29th, yours may have been one of them.

    8. #7
      xrayspecs's Avatar
      xrayspecs is offline Sky User Member
      Exchange: Christchurch
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: upgrade

      Has anybody else called Sky CS to ask to be migrated, only to be told that your phone number is "off net"?!? Samknows.com says that my exchange has been enabled for nearly a fortnight.

      I've just received an email saying that due to unpresedented demand they are unable to offer an upgrade to the Mid package, However when I checked on the Sky website their broadband checker tells me that I can subscribe to the normal packages (presumably as a new customer).

      Any ideas welcome as I think I've been had.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION