Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Netgear DG834GT

    This is a discussion on Netgear DG834GT within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I've just got my Sky Router and flashed the firmware etc to get full access. I previously had a Netgear ...

    1. #1
      Musicmonkey1's Avatar
      Musicmonkey1 is offline Sky User Member
      Exchange: Peacehaven
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jun 2007
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Netgear DG834GT

      I've just got my Sky Router and flashed the firmware etc to get full access. I previously had a Netgear DG834GT so know it well and the latest firmware has resolved most of the bugs. It's all up and running with two additional wireless PCs and no dropouts.

      I now want to sell my old Router on ebay but can't find my install/Resource CD anywhere. The Netgear site only provides the Install CD for Vista systems - not XP.

      Is there anyone out there who would be kind enough to post a link to an image of the CD (it can be zipped or RARed to save space.

      I'd be very grateful.

      Thanks in advance


    2. Advertisement
    3. #2
      silverfox's Avatar
      silverfox is offline Sky User Member
      Exchange: Washington
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      The original Washington
      Posts
      68
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Netgear DG834GT

      Send me a PM with your email address or you postal address and I will send to you

    4. #3
      geezer466's Avatar
      geezer466 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      May 2007
      Posts
      29
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Netgear DG834GT

      Quote Originally Posted by Musicmonkey1 View Post
      I've just got my Sky Router and flashed the firmware etc to get full access. I previously had a Netgear DG834GT so know it well and the latest firmware has resolved most of the bugs. It's all up and running with two additional wireless PCs and no dropouts.

      I now want to sell my old Router on ebay but can't find my install/Resource CD anywhere. The Netgear site only provides the Install CD for Vista systems - not XP.

      Is there anyone out there who would be kind enough to post a link to an image of the CD (it can be zipped or RARed to save space.

      I'd be very grateful.

      Thanks in advance
      Does anyone have the link to the latest firmware?

      I just tried the DG834GT file from the netgear site and it says its not the correct version.

      Are we in contravention of Sky's t+c's the flash the firmware? Are we permitted to discuss such matters?

      Thanks in advance

    5. #4
      Musicmonkey1's Avatar
      Musicmonkey1 is offline Sky User Member
      Exchange: Peacehaven
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jun 2007
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Netgear DG834GT

      You'll need to follow the instructions on this site if you want to flash the firmware to the latest version as SKY have 'locked it'. You will almost certainly be in breach of their T+Cs by doing this. However they are not likely to find out and you will have a more stable router as a result. I think it's outrageous that SKY are shipping these Routers with out of date firmware. I've written to them about it but one week later had no reply - I don't expect one either.

    6. #5
      Koala5's Avatar
      Koala5 is offline Sky User Member
      Exchange: Dunstable
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      1,894
      Thanks
      9
      Thanked 30 Times in 30 Posts

      Re: Netgear DG834GT

      Flashed mine and made naff all difference to my problems, fixed the errors on my line then all ok, flashed back to Sky firmware still all ok, 5 months now with no issues.

    7. #6
      jonny1st's Avatar
      jonny1st is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      115
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Netgear DG834GT

      Quote Originally Posted by geezer466 View Post
      Does anyone have the link to the latest firmware?

      I just tried the DG834GT file from the netgear site and it says its not the correct version.

      Are we in contravention of Sky's t+c's the flash the firmware? Are we permitted to discuss such matters?

      Thanks in advance
      yep u've contravened ur little heart out. Don't expect a techy to be able to help u now, ur on ur own. Just hope u got those MAC details cos if not ur in a world of hurt lol
      It doesn't get better than this band lol

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION