Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
    Results 51 to 60 of 71

    No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

    This is a discussion on No Broadband (Again), BT Wholesale Error??? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I can do one now if you think it will help....

    1. #51
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      I can do one now if you think it will help.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser


    2. Advertisement
    3. #52
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???





      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #53
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      Can't do any harm, with the number of visitors this forum has each day, it will not take long to get a result as long as it is very visible.

    5. #54
      dholdi's Avatar
      dholdi is offline Sky User Beta tester
      Exchange: LCRIB
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Preston
      Posts
      5,295
      Thanks
      34
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      I think you should do it NR. Anything that may encourage sky to participate has got to be a good idea. doh - done already !


    6. #55
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      I have pinned it to the home page




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    7. #56
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      I had some connection problems again earlier, I couldn't get on again and again they were bringing up the 300 error. To be honest it was a surprise when all of a sudden everything sprang into life, didn't see the BT error page this time so goodness knows what the issue was this time around.

      I have gone months without any connection problems and have now been unable to connect twice in as many days, I hope this isn't a sign of things to come.

    8. #57
      morgan726's Avatar
      morgan726 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      This is probably off topic but here goes:

      This Morning I tried to connect to the web (I'm using work to type this so it's still down) using my wirelesss network.
      The network told me I was fine, but the wireless connector told me I was intermittantly (sp??) connected UP to the router but not connected to the NET.

      I then gave it a go straight connected to the router but this time my laptop gave me the 100Mbps popup bubble but I still can't access the net.

      I've sorta misplaced my Sky by Broadband info so I haven't checked any emails from the, could I be a victim of the Fair Usage policy?

      Any help would be greatly accepted.

    9. #58
      newskyBOd's Avatar
      newskyBOd Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      down again this morning like alan

      i got the bt wholesale error page then nothing

      must have gone down overnight even my router statistics had rest is it a joke yes its a joke

    10. #59
      Stumpy's Avatar
      Stumpy is offline Sky User Member
      Exchange: Stainton
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: BT Home Hub
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      524
      Thanks
      56
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      Strange ... I'm okay this morning, so far. Keeping my fingers crossed, as I'm waiting for some work to be e-mailed to me - I will NOT be chuffed if I loose work because of this.

    11. #60
      newskyBOd's Avatar
      newskyBOd Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: No Broadband (Again), BT Wholesale Error???

      Quote Originally Posted by Stumpy View Post
      Strange ... I'm okay this morning, so far. Keeping my fingers crossed, as I'm waiting for some work to be e-mailed to me - I will NOT be chuffed if I loose work because of this.

      BACK IT UP QUICK

      but serious ive been with sky broadband 2 weeks now and twice it has gone down

      pipex 3 years not once did it go down

     

     
    Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION