Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Due To Be Activated Today!

    This is a discussion on Due To Be Activated Today! within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Well got my letter the other day saying my activation date will be today. I still cant connect, I've plugged ...

    1. #1
      jaxxster's Avatar
      jaxxster is offline Sky User Member
      Exchange: Hayes Common
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Due To Be Activated Today!

      Well got my letter the other day saying my activation date will be today. I still cant connect, I've plugged in the sky router and keep getting CHAP failures. My AOL service is still working on my belkin router. Does this mean i havent changed over yet or is there something wrong?


    2. Advertisement
    3. #2
      Murphdiver's Avatar
      Murphdiver is offline Sky User Member
      Exchange: Granton
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Location
      Edinburgh
      Posts
      17
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Due To Be Activated Today!

      You may not be connected until later today. My connection date was yesterday but I didn't go live til about 7pm last night. Keep trying. It may take a bit longer than you think.
      It probably also states in the letter that it may be up to 3 days after the due date indicated for a connection. One thing sky did do was to send an SMS message to my home phoneline when my connection went live.

      I hope your connection comes soon.

      Regards John

    4. #3
      jaxxster's Avatar
      jaxxster is offline Sky User Member
      Exchange: Hayes Common
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Due To Be Activated Today!

      Cheers. Even though ive already tried to connect using my sky router that wont mess up what speed they sync me to in the future will it?

    5. #4
      jaxxster's Avatar
      jaxxster is offline Sky User Member
      Exchange: Hayes Common
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Due To Be Activated Today!

      Still no connection so i guess i'll have to wait.

    6. #5
      Sparky196's Avatar
      Sparky196 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Due To Be Activated Today!

      My activation date was supposed to be on the 24th April but was told it could take up to 3 days after this date which would be today. I got a voice text yesterday saying it's live and checked the BT tracker today which says work completed 25th April.

      Plugged in the router and all lights ok but run Sky test and get Error Code 200. Revert back to my old router and still connected to Pipex 2meg Broadband. Phoned Sky and they said i am on their system as activated and need to wait until midnight tonight as that is the end of the 3 days.

      23.44 now and still on Pipex. Is there still a possibility of getting connected to my Sky 16mg max broadband or from the information given has something gone wrong and i'm wasting my time waiting?

    7. #6
      jaxxster's Avatar
      jaxxster is offline Sky User Member
      Exchange: Hayes Common
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Due To Be Activated Today!

      I am also getting error code 200. Heres to hoping that when i get connected ill be out on adsl2+

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION