Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    Migrating to sky - MAC help

    This is a discussion on Migrating to sky - MAC help within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi, was going to sign up to sky broadband max today but just saw these comments on the faq. How ...

    1. #1
      lee87's Avatar
      lee87 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Migrating to sky - MAC help

      Hi, was going to sign up to sky broadband max today but just saw these comments on the faq.

      How do I switch to Sky Broadband if I already have broadband?
      Please note that your MAC code should be 11 characters long and start with FTIP, BBDS or BBIP - Sky is unable to accept MAC Codes that start with 'L'.
      Does Sky accept all MACs?
      We can not accept a MAC if your existing broadband service is delivered via certain types of broadband networks.
      I'm currently with plusnet going through the normal BT systems (not LLU) and have been given a MAC beginning with 'L'. Does anyone know if sky will accept this code.
      Also if they don't, if I requested another mac after it expires would it begin with L again or are the codes made randomly.

      Thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      sc0tsman's Avatar
      sc0tsman is offline Sky User Member
      Exchange: livingston
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      166
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Migrating to sky - MAC help

      Quote Originally Posted by lee87 View Post
      Hi, was going to sign up to sky broadband max today but just saw these comments on the faq.





      I'm currently with plusnet going through the normal BT systems (not LLU) and have been given a MAC beginning with 'L'. Does anyone know if sky will accept this code.
      Also if they don't, if I requested another mac after it expires would it begin with L again or are the codes made randomly.

      Thanks
      SKY have not updated there wording of the MAC code format for some time and numerous permutations are now accepted including the one you have m8.

      ABCD1234567/AB12C << Example of format

      So long as it looks something like that it will be fine.

      EDIT: If memory serves me correctly the current BT ones start with LLxx
      Last edited by sc0tsman; 25-04-07 at 11:10 AM.

    4. #3
      lee87's Avatar
      lee87 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Migrating to sky - MAC help

      Thanks for your help, will order it later today.

    5. #4
      temur's Avatar
      temur is offline Sky User Member
      Exchange: 01932
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      11
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Migrating to sky - MAC help

      Hi, I have a MAC code starting with the letter L, migration is in process, the chaps at sky didn't say anything was wrong with it
      you're fine :_

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Migrating to sky - MAC help

      Same as mine when I migrated from Plusnet, you should have no problem As my countryman said, it has just not been updated. In fact, all MACs must be accepted now, whether they are actually used, is another story.

     

     

    LinkBacks (?)


    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION