Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 23

    Connected today, my pennys worth

    This is a discussion on Connected today, my pennys worth within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Ok here i am sitting in the garden half day off work in the nice windy sun. I have stolen ...

    1. #1
      ToxicData's Avatar
      ToxicData is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Connected today, my pennys worth

      Ok here i am sitting in the garden half day off work in the nice windy sun. I have stolen my next door neighbours wireless internet as mine is currently down. As of 12am nildram max dsl was turned off. It is now 1:50pm and i am stil not connected. I got 2mb on max dsl 8mb. Line stats on that were attenuation downstream of 63.5 db and signal to noise of 12db. For people out there buy adsl nation master sockets and face plates. For long lines like myself it really helps i changed all 3 of my points inthe house and it really keot the snr at 12db not dropping nowhere .

      Waiting....... well ill post my line stats when i get them and i am not sure exacly how long it is meant to take for them to switch it over to be honest.

      Cya later people, great forum btw taken this long for anyone else?


    2. Advertisement
    3. #2
      tuffjam's Avatar
      tuffjam is offline Sky User Member
      Exchange: High Wycombe
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Today is supposedly my activation date also but I'm stuck at work . Hopefully I'll get home and find everything is working.....

    4. #3
      ToxicData's Avatar
      ToxicData is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Just signed up on the BT site and my order is due for today and is in progress still as of 3:20pm now, damn all i thought they had to do was change round a couple of switches and cables lol. Router still has no sync twiddling thumbs i want to pay saints row online dammit! Anyone on xbox live here? let me know for a game sometime

    5. #4
      spcdust's Avatar
      spcdust is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Posts
      170
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Wouldn't take much heed if it says "in progress", BT's site doesn't update in real time, it may be tonight or tomorrow before the tracking page updates that the job has been completed. I reckon you'll be switched by BT today, although you may have to wait until tomorrow morning before Sky activate your account at their end.

      spcdust

    6. #5
      flogster's Avatar
      flogster is offline Sky User Member
      Exchange: Ewell
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Epsom, Surrey
      Posts
      63
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      My activation is due today, still on F2S at the moment though.

      17" Intel iMac Mutts Nuts - OS 10.4.8
      (also running Windows via Boot Camp)

    7. #6
      ToxicData's Avatar
      ToxicData is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Hmm still not on, nm guess its not quiet as smooth as bulldog to nildram. i thought it only took an hour
      Last edited by ToxicData; 07-09-06 at 07:13 PM.

    8. #7
      Rico's Avatar
      Rico is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      11
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      My switch over last night didn't hapeen until about 18:30.

    9. #8
      MJMoore's Avatar
      MJMoore is offline Sky User Member
      Exchange: Dartford
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      39
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      A nice neighbour you are!!

    10. #9
      ToxicData's Avatar
      ToxicData is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Ahh Rico that gives me peace of mind then. I thought the line only gets taken down and switched over for an hour. BT mucked up the orders so my activation date got put back. I just wanted to know because im hoping my line is not turned off and someone forgot to turn it back on lol. BTW the peeps next door are nice. Im not leeching just posting to this forum. The would not mind i am sure. But then i am not really sure what house the signal is coming from. all i know is they have much better line attenuation than me logging onto their bt router. 48db compared to my 63.5db that is so unfair! They are only on the standard 512k though. But hey that would mean an extra couple of meg download on a 16mb adsl2+. Ahh life is just not fair sometimes. But i do feel for the people that only get 600k. Bet we all can not wait for BT to install the DSLAMS into the junction boxes

    11. #10
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1
      Bet we all can not wait for BT to install the DSLAMS into the junction boxes
      your be waiting a long time then
      "To help would be a great adventure"

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION