Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
    Results 21 to 30 of 152
    Like Tree4Likes

    Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

    This is a discussion on Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; So quick question... I'm using Sky Fibre, does the Asus DSL-AC68U directly replace the BT Openzone modem & the Sky ...

    1. #21
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      So quick question...

      I'm using Sky Fibre, does the Asus DSL-AC68U directly replace the BT Openzone modem & the Sky SR101 router without the need of custom firmware like DD-WRT

      (I already have my username & password via Wireshark)

      Thanks.


    2. Advertisement
    3. #22
      foxyloxy's Avatar
      foxyloxy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      13
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Yes it does
      Quote Originally Posted by cmberry20 View Post
      So quick question...

      I'm using Sky Fibre, does the Asus DSL-AC68U directly replace the BT Openzone modem & the Sky SR101 router without the need of custom firmware like DD-WRT

      (I already have my username & password via Wireshark)

      Thanks.

    4. The Following User Says Thank You to foxyloxy For This Useful Post:

      cmberry20 (22-09-14)

    5. #23
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Thats brill - thanks for the info.

      Is the modem in the Asus DSL-AC68U as good as the dedicated BT Openzone one? Will the speeds be as good with the upload/download transfers (currently @ 18Mbps/down & 5Mbps/up

      (I know the router is generally better)
      Last edited by cmberry20; 22-09-14 at 09:51 PM.

    6. #24
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      I'm guessing this is the correct MAC address location for the Sky Hub SR101 (the SR102 as described is not the same)


    7. #25
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Picking the router up tonight from PC World, hopefully I might get it working before I go to bed.
      Can't wait to get rid of that Sky hub router, it bottlenecks my entire network.

    8. #26
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Just a quick heads up guys, Asus have released a new firmware that seems to enable username and password entry for Sky Fibre users.
      Get it here:
      ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download DSL-AC68U

      I'll be trying it today.

    9. The Following User Says Thank You to cmberry20 For This Useful Post:

      foxyloxy (23-09-14)

    10. #27
      foxyloxy's Avatar
      foxyloxy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      13
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      new firmware is much easier to setup - hoping they've also made the vdsl2 modem more stable.

    11. #28
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Quote Originally Posted by foxyloxy View Post
      new firmware is much easier to setup - hoping they've also made the vdsl2 modem more stable.
      What issues are you having with the vdsl2 modem?

    12. #29
      foxyloxy's Avatar
      foxyloxy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      13
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      retrains - not often but at least once a day
      Quote Originally Posted by cmberry20 View Post
      What issues are you having with the vdsl2 modem?

    13. #30
      cmberry20's Avatar
      cmberry20 is offline Sky User Member
      Exchange: Worcester
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2014
      Posts
      21
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Here's how:- Asus DSL-ac68u working with Sky fibre

      Update : all setup and working great; didn't need to do anything special and installation went fine. Only snag was I couldn't remember if Sky used annex A or B but a quick Google told me it was A.
      On a side note, I didn't have to enter my Mac address from my Sky Hub, is this necessary?

     

     
    Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION