Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 24

    Have sky blocked me from accessing this site?

    This is a discussion on Have sky blocked me from accessing this site? within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by Crashst3r i got a 151 ip and can connect fine :\ Me too........

    1. #11
      jrfer's Avatar
      jrfer is offline Sky User Member
      Exchange: Rushden
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Northants
      Posts
      250
      Thanks
      2
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      Quote Originally Posted by Crashst3r View Post
      i got a 151 ip and can connect fine :\
      Me too.....


    2. Advertisement
    3. #12
      thedon_1's Avatar
      thedon_1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      43
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      I've got the 151 IP address but can't connect. Does it mean it's not the ip address then since others can connect?

    4. #13
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      Hmm, sorry to have misled you there thedon_1.
      As soon as i couldn't reach the site with my 5.70.xxx.xxx address, i made an assumption & shouldn't have.

      It could still be the same ip address problem though.
      I believe they're acquired in blocks, eg 5.70.0.0 - 5.70.255.255.
      It may be that your 2nd number differs from those that can get to the site.

      BTW, i still can't reach it with my 5.70 address.

    5. #14
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      I've just done a bit of digging.

      Of all the results that google search shows for 'sherdog.net', this is the only page i can reach:
      Top 5 Forum Threads of the Week

      All pages that lead from there seem accessible, apart from the forum tab at the top.

      edit
      The url for all the pages that load end in .com.
      The url for the one (forum) page that doesn't ends in .net.
      Last edited by gymno; 05-08-13 at 10:21 AM.

    6. #15
      thedon_1's Avatar
      thedon_1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      43
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      Yep, sherdog.com is the main news site, I can access that no problem.

      Sherdog.net is the forum which i cant get to. Looks like we've got the same problem.

    7. #16
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      I can still access the .net site I have a 2.220 address-

      Have sky blocked me from accessing this site?-capture10.jpg

      It is not being blocked by Sky. Did you try for an address change? Try going to the Status page of the router and click the Sky Test link at the bottom, this will often give an address change. It will probably tell you you are not connected to the internet or something as stupid, but don't worry about that.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #17
      thedon_1's Avatar
      thedon_1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      43
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      Yeah just tried it, no luck though.

      Disconnected the router and modem for a while then reconnected, no luck either.

    9. #18
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      Its Sod's Law really, anyone who wants their address to be fixed find it changes at the drop of a hat, others, like yourself, who want a change can't get one.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    10. #19
      Crashst3r's Avatar
      Crashst3r is offline Sky User Member
      Exchange: Taunton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Posts
      71
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      The forum loads for me as .com its the same as isitme in his screenie..

    11. #20
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Have sky blocked me from accessing this site?

      I should have said, although putting the address in the bar as .net, it loads as .com.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION