Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 17
    Like Tree2Likes

    My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

    This is a discussion on My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :( within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hello yesterday i phoned up sky and asked to upgrade to Fibre Pro package from my current Fibre unlimited package ...

    1. #1
      Key_To_The_Universe's Avatar
      Key_To_The_Universe is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Home Hub 5
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2012
      Posts
      23
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Hello yesterday i phoned up sky and asked to upgrade to Fibre Pro package from my current Fibre unlimited package and was told i can and also the Terms and Conditions, The speeds i would get etc.

      It shows in My Sky this

      The guy on the phone said it can take up to 24 hours to switch over, It has been 24 hours and i have tried rebooting my modem and the bt modem twice but i am still getting the below sync:

      Connected
      39998 kbps
      1999 kbps


    2. Advertisement
    3. #2
      barriead's Avatar
      barriead is offline Sky User Member
      Exchange: King Henry St Portsmouth
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2011
      Location
      Southsea Hants
      Posts
      55
      Thanks
      11
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      They told me 24 to 48 hours, it came on over the first night, it would not hurt to give them a little chase up..suspect any hold up will be BT.

    4. #3
      gorebrush's Avatar
      gorebrush is offline Sky User Member
      Exchange: UK
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: VM pfSense 2.3.2-RELEASE-p1 on ESX 6
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      UK
      Posts
      1,136
      Thanks
      22
      Thanked 27 Times in 27 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Do they do these on the weekend?

    5. #4
      Key_To_The_Universe's Avatar
      Key_To_The_Universe is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Home Hub 5
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2012
      Posts
      23
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Read bottom post after gorebrush
      Attached Thumbnails Attached Thumbnails My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(-ucntitled.jpg  

    6. #5
      gorebrush's Avatar
      gorebrush is offline Sky User Member
      Exchange: UK
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: VM pfSense 2.3.2-RELEASE-p1 on ESX 6
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      UK
      Posts
      1,136
      Thanks
      22
      Thanked 27 Times in 27 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Can't read it....

    7. #6
      Key_To_The_Universe's Avatar
      Key_To_The_Universe is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Home Hub 5
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2012
      Posts
      23
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Yeah i should give them a call, Also i am a bit worried as i hacked my modem to look at the max attn rate and it is lower than i was hoping it would be heres a pic: Surely i will still be alright for Fibre Pro?





      Uploaded with ImageShack.us

      My current speed test on the 40/2 package is this:

    8. #7
      gorebrush's Avatar
      gorebrush is offline Sky User Member
      Exchange: UK
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: VM pfSense 2.3.2-RELEASE-p1 on ESX 6
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      UK
      Posts
      1,136
      Thanks
      22
      Thanked 27 Times in 27 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      75Mb looks very healthy. Your SNR is massive too - you should be good on Fibre Pro for 75.

      Mine is like 6 now.

    9. #8
      Key_To_The_Universe's Avatar
      Key_To_The_Universe is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Home Hub 5
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2012
      Posts
      23
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      Quote Originally Posted by gorebrush View Post
      75Mb looks very healthy. Your SNR is massive too - you should be good on Fibre Pro for 75.

      Mine is like 6 now.

      So the higher snr the better? Also on my max attn rate for download surely it should be higher for me to take the full advantage of fibre pro? As I can't see my modem being synched at 79999 and 19999 as my download max attn rate is lower.

    10. #9
      gorebrush's Avatar
      gorebrush is offline Sky User Member
      Exchange: UK
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: VM pfSense 2.3.2-RELEASE-p1 on ESX 6
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      UK
      Posts
      1,136
      Thanks
      22
      Thanked 27 Times in 27 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      I'm syncing at 65000 at the moment and get 7.3MB/s. Massive step from 4.5MB/s on standard fibre. Before April I had 1.5MB/s on ADSL2+

      It's all about perspective

      Higher SNR than 6 means that there is room to increase your line rate. The target SNR of Sky lines is 6-7dB. When the SNR hits that - your line is topped out. Any lower than that, you are likely to get disconnected and the line rate dropped in order to raise that SNR and hence, get a stable connection.

    11. #10
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: My Sky Fibre Pro is still not activated and it has been 24 Hours :(

      You mean 75600/19999 is not fast enough for you?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION