Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    sagem router

    This is a discussion on sagem router within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Isnt the new router supposed to be n wireless. Just been thru the settings and g wireless is yhe best ...

    1. #1
      dj_smurph's Avatar
      dj_smurph is offline Sky User Member
      Exchange: edgware
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      edgware
      Posts
      90
      Thanks
      1
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      sagem router

      Isnt the new router supposed to be n wireless. Just been thru the settings and g wireless is yhe best available


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: sagem router

      It is, but for some reason the firmware does not show it. It will still perform at 144mbps with compatible adapters. Maybe some day they will update the firmware to show the correct speeds.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      dj_smurph's Avatar
      dj_smurph is offline Sky User Member
      Exchange: edgware
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      edgware
      Posts
      90
      Thanks
      1
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: sagem router

      what channels does n wireless broadcast on. I thought the channels where higher than for g or b

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: sagem router

      No they are the same in the 2.4ghz, in 5 ghz the channels are a lot wider, but you need a dual channel router to access 5Ghz.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION