Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    View Poll Results: New V1 FW - Any better?

    Voters
    104. You may not vote on this poll
    • Yes its better

      49 47.12%
    • No its worse

      24 23.08%
    • No its the same

      14 13.46%
    • Not on Sky

      2 1.92%
    • I use my own

      8 7.69%
    • n/a I have a V2

      7 6.73%
    Page 1 of 9 123 ... LastLast
    Results 1 to 10 of 83

    New FW for V1 Router - Is it any better?

    This is a discussion on New FW for V1 Router - Is it any better? within the Polls forums, part of the Website news category; Now that the roll outs of the new V1 FW have started and people are reporting that they have received ...

    1. #1
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      New FW for V1 Router - Is it any better?

      Now that the roll outs of the new V1 FW have started and people are reporting that they have received it, if you had a problem with the old one, is this any better?

      Feedback as you feel fit....

      Oh and add your exchange to the thread.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser


    2. Advertisement
    3. #2
      Netgeezer's Avatar
      Netgeezer is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      355
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      Typical! The first three posters are all Phase 2 router users!! Come on you Phase 1'ers, get yer votes in ..... Or do you think they are all wallowing in the unbridled joy of a problem-free Sky Broadband experience
      It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
      [Albert Einstein]




      ADSL Nation XF-1e filter - the dogs nuts

    4. #3
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      So does 'NO' mean the performance is the same as before or 'NO' the performance is worse. Could do with that option being split out to

      Yes its better
      No its the same
      No its worse

    5. #4
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      sheesh you guys are so demanding.....




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #5
      big bob's Avatar
      big bob is offline Sky User Member
      Exchange: LCCAR
      Broadband ISP: O2
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Carlisle
      Posts
      266
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      It's been running on the new firmware for 29 hours now.

      The speed i am connected at would have definately caused a drop in the connection and reboot on the old firmware.

      Noise margin is steady at >7 through the day, it dropped as low as 6.8 at around 9.30 last night but no problems.

      Yes, it's better at holding the connection, as for upnp i haven't switched it on so i couldn't tell you about that.

    7. #6
      Sc00by22's Avatar
      Sc00by22 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      I haven't had my FW upgraded yet :S Just got to wait

    8. #7
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      I have voted as "No it is worse" because two mornings running now I have had no internet access for the wires until I reboot the router. The odd thing is the wireless side of it works fine as I can connect to the net with my PDA. Lets see what tomorrow morning brings...

    9. #8
      Netgeezer's Avatar
      Netgeezer is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      355
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      If you're having continual problems with the new Firmware give Sky a call - you'll probably be offered new router!
      It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
      [Albert Einstein]




      ADSL Nation XF-1e filter - the dogs nuts

    10. #9
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      I want to see if it happens again over the next couple of days before I even think about contacting them. I have set up a wireless connection with my PC now so I can connect to the router if the wired connection is down to see what is going on.

    11. #10
      gazter's Avatar
      gazter is offline Sky User Member
      Exchange: carlisle
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2007
      Posts
      9
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New FW for V1 Router - Is it any better?

      i have noticed that since the upgrade my wpa wireless security keeps dropping, about every half hour or so.....

     

     
    Page 1 of 9 123 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION