Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    No Recent Activity
    About Punkrocker62

    Basic Information

    About Punkrocker62
    Location:
    Kilwinning
    Exchange:
    WSKIW
    Sky Broadband Connection:
    Other ISP
    Sky Router:
    Sagem F@ST 2504n
    Sky TV Equipment:
    None

    Signature


    "Some mornings, it's just not worth
    chewing through the leather straps."

    Statistics


    Total Posts
    Total Posts
    62
    Posts Per Day
    0.01
    Total Thanks
    Total Thanks
    22
    General Information
    Last Activity
    12-02-15 10:25 PM
    Join Date
    05-03-08
    Referrals
    0

    5 Likes

    1. Punkrocker62
      Punkrocker62 liked post by Isitme On thread : My own router, recommendations?
      If you want to future proof yourself you would have to look at something like this Networking - DSL-AC68U - ASUS (http://www.asus.com/uk/Networking/DSLAC68U/) Its not cheap but comes well recommended.
      Liked On: 28-01-15, 09:49 PM
    2. Punkrocker62
      Punkrocker62 liked post by Isitme On thread : Old router
      If you haven't already tried it, try running the Hub through a surge protector or a UPS if you have one. This may stop the Hub feeding 'dirty' current back into the electrical circuit which may be...
      Liked On: 21-01-15, 01:42 PM
    3. Punkrocker62
      Punkrocker62 liked post by Scubbie On thread : Old router
      No worries. Do let us know how you get on.
      Liked On: 21-01-15, 01:42 PM
    4. Punkrocker62
      Punkrocker62 liked post by Scubbie On thread : Old router
      I would be inclined to look a little deeper. Your old Sagem is a WiFi g router (max 56mbps) whilst the SR102 is a WiFi n router (max 144mbps). Check that the PSU isn't the cause if you can, but...
      Liked On: 21-01-15, 01:41 PM
    5. Punkrocker62
      Punkrocker62 liked post by Scubbie On thread : Old router
      Have you tried plugging in the SR102 away from the Master Socket? If it is too close to your VHF kit this may well be the problem. Also I was thinking that you might wish to check for...
      Liked On: 21-01-15, 01:41 PM
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION