Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    Airport Extreme and Sky Broadband

    This is a discussion on Airport Extreme and Sky Broadband within the Mac users forums, part of the Sky Broadband help category; Hi, Anybody now of any issues with the Apple Airport Extreme adapter and using a Netgear DG834GT router from SKy ...

    1. #1
      mrakumar78's Avatar
      mrakumar78 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Airport Extreme and Sky Broadband

      Hi, Anybody now of any issues with the Apple Airport Extreme adapter and using a Netgear DG834GT router from SKy for broadband.? Any connectivity or wireless issues or does it "just work"?

      Thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      re: Airport Extreme and Sky Broadband

      works like a dream for me.

    4. #3
      mrakumar78's Avatar
      mrakumar78 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: Airport Extreme and Sky Broadband

      Whats the setup you have?
      I have a sky router as mentioned, imac and want to just plug in airport express to a socket to give me wireless printing and music streaming. I presume this should be straight forward.

    5. #4
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      re: Airport Extreme and Sky Broadband

      well you've gone from mentioning the airport extreme to airport express.

      I have both actually. The extreme wired to the router and teh express wirelessly.

      I wouldn't say they are the easiest things to set up, but once done they are pretty damn good.

    6. #5
      mrakumar78's Avatar
      mrakumar78 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Airport Express and Sky Broadband

      Sorry i mean the Airport express but good to see you have both functioning. I will give express working first before adding in the Extreme base station. At this stage i just want to get wireless printing and music streaming working without having to shed out a load of dosh!
      Cheers

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION