Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Media Centre Connect

    This is a discussion on Media Centre Connect within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; anyone managed to do it as im having probs, just want to listen to some music ? just got xbox ...

    1. #1
      02fx's Avatar
      02fx is offline Sky User Member
      Exchange: Furnace End
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Cool Media Centre Connect

      anyone managed to do it as im having probs, just want to listen to some music ? just got xbox live and bb manages it effortless with pings of like 20 so pleased with it

      add my gamertag "Nick 02FX"


    2. Advertisement
    3. #2
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Media Centre Connect

      hey nick im on mid but i use xbox live with no probs at all so what are the probles

    4. #3
      yodasarmpit's Avatar
      yodasarmpit is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      West Lothian, Scotland
      Posts
      196
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Media Centre Connect

      I'm not sure what the question is to be honest.

    5. #4
      02fx's Avatar
      02fx is offline Sky User Member
      Exchange: Furnace End
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Media Centre Connect

      how do you connect a media centre pc to an xbox 360 over the sky broadband router?

      i have been told to d/l this software Xbox.com | Xbox 360 Media Download Center and have tryed to no avail

    6. #5
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Media Centre Connect

      well im using mce do u want to use the pc as the internet acces point or setting up the media sharing things ?

    7. #6
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Media Centre Connect

      Should be fairly straightforward...


      If you have no joy with using the Media Centre Extender function, you could use Windows Media Player 11 - it has Windows Media Connect built-in & lets you stream videos (only WMV) & music to the 360.


      You need to have UPnP enabled on the router & the PC* to use WMP11 or Windows Media Connect to stream...I assume you also need UPnP for the Media Centre streaming too.



      * Start > Run > services.msc > Universal Plug 'n' Play Device Host & SSDP Discovery Service both need to be enabled & Automatic.

    8. #7
      02fx's Avatar
      02fx is offline Sky User Member
      Exchange: Furnace End
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Media Centre Connect

      cheers guys thnx for help btw y am i not able to view folders and files on other pcs in my network like i used to be able to do with old router?

      is there any settin needin to be chnaged ?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION