Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 19

    sky bb + ics + xbox 360 = :(

    This is a discussion on sky bb + ics + xbox 360 = :( within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; when i try and use the ics on my laptop to share my wireless connection with my xbox i keep ...

    1. #1
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      sky bb + ics + xbox 360 = :(

      when i try and use the ics on my laptop to share my wireless connection with my xbox i keep getting an error something about an ip address bein used my set-up worked fine with my old isp using a d-link wireles router. i reli need his fixed as i reli dont wana spend 50 on the wireless adapter for my 360 does any 1 kno how to fix it


    2. Advertisement
    3. #2
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      c'um on i need answers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. #3
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      are you able to set the ip on your XBox? if so change it to 192.168.0.2 see what happens
      "To help would be a great adventure"

    5. #4
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      see for ics what options should i have ticked on the ics adavanced thing

    6. #5
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      im sorry but i haven't a clue about ics never used it
      "To help would be a great adventure"

    7. #6
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      this is the error im getting : ics cannot be enabled.A lan connection is alredi configured with the ip address that is required for automatic ip addressing . if this is of any use i have disabled upnp
      Last edited by AWW; 10-02-07 at 07:22 PM.

    8. #7
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      plz guys help !

    9. #8
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      any more ideas

    10. #9
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      why are you using ics let the xbox connect directly to the router...

    11. #10
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky bb + ics + xbox 360 = :(

      the router is downstairs and it worked before with my old router + isp anyways i cant do that this is the only way intill i get soe money

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION